Musikalske oplevelser omkring Krimimessen

Varm op eller afslut din krimimesseweekend med lidt god musik.

I anledningen af festivalen “Holmboe i Horsens”, som finder sted i weekenderne 5.- 6. marts og 11.-13. marts lægger Horsens by til og blænder op for de helt store oplevelser i den klassiske musiks tegn. Omkring Krimimessen kan du f.eks. opleve følgende:

 

Fredag d. 11. marts kl. 20 – KulisseLageret_MG_9402

Who Killed Bambi + Jonas H. Petersen (fra Hymns from Nineveh)

Seks unge strygere udforsker og udfordrer genreskel ved en stemningsfuld koncert på spillestedet KulisseLageret. Der vil være instrumentale værker af sekstettens egne, arrangementer af nordisk folketone og et sæt med Jonas H. Petersens smukke vokal i front.

Entré 90 kr. (inkl. adgang til Classical Rave kl. 22)

 

Fredag d. 11. marts kl. 22 – KulisseLageretMengelAndBerg

Classical Rave med DJ’s Mengel & Berg (NL)

Kan man danse til klassisk musik? Mengel & Berg sætter fart på dansegulvet med klassiske toner og rytmer fra DJ-pulten. Der må lyttes, hygges og danses efter behov.

Entré 50 kr./30 kr. for stud.

 

Søndag d. 13. marts kl. 16 – Horsens Ny TeaterUwaga2

Uwaga! (D)

To violinister, en accordeonist og en bassist jonglerer behændigt med et væld af genrer ud fra deres forskellige musikalske udgangspunkter. Et sprudlende musikalsk og underholdende mix af klassisk, jazz og sigøjnermusik.

Entré 140 kr. – 90 kr. ved fremvisning af billet fra Krimimessen

 

De tre arrangementer er alle en del af festivalen Holmboe i Horsens’ program. Festivalen finder sted over to weekender i marts og er en klassisk musikfestival, der gør en dyd ud af ikke at være snæver og finkulturel! Læs mere om festivalen og find programmet på: www.holmboeihorsens.dk og følg den på www.facebook.com/HolmboeiHorsens.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.