Mød Elly Griffiths til Krimimessen 2022!

Den er en kæmpe fornøjelse at kunne meddele, at den populære britiske krimiforfatter Elly Griffiths kommer til Krimimessen d. 2.-3. april 2022.

Om Elly Griffiths

Elly Griffiths er forfatter til den populære krimiserie om den elskelige arkæolog og knogleekspert Ruth Galloway, der hjælper den bryske kriminalkommissær Harry Nelson med at opklare makabre mordsager i det vindblæste Norfolk. Den prisbelønnede bestsellerserie om Ruth Galloway er blevet et kæmpe hit blandt læserne, og Elly Griffiths har endda også formået at få en fanskare blandt danske krimiforfattere. Lone Theils og Katrine Engberg har rost Griffiths for hendes humor, vid, gru og overbevisende karakterer, og Griffiths har ved flere lejligheder optrådt sammen med Sara Blædel, blandt andet på Krimimessen i Horsens.

Griffiths er kendt for sin grundige research i forbindelse med Ruth Galloway-bøgerne, og hun lægger stor vægt på, at alle historiske begivenheder er korrekte. Men det er især hendes enestående evne til at skabe spænding og uforglemmelige karakterer, der har gjort hende til en af Englands mest elskede krimiforfattere.

Navnet Elly Griffiths er egentlig et pseudonym for forfatterens borgerlige navn, Domenica de Rosa. Pseudonymet opstod i forbindelse med den første bog i Ruth Galloway-serien, Pigen under jorden, hvor hendes agent mente, at hun havde brug for et rigtigt krimiforfatternavn. Navnet Elly Griffiths blev således startskuddet på en succesfuld karriere som anerkendt krimiforfatter.

Elly Griffiths bøger udkommer på dansk på Gads forlag.


I 2022 kan Krimimessen fejre 20 års jubilæum. Kom og vær med til at fejre genren og mød en perlerække af danske og udenlandske krimiforfattere samt virkelighedens efterforskere. Alt dette og meget mere.

Navne vil løbende blive offentliggjort.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.