Michael Katz Krefeld til Krimimessen 2020. Vind “Skytsengel”

Det er en kæmpe fornøjelse at kunne præsentere Michael Katz Krefeld på plakaten til Krimimessen 2020. Han er netop nu topaktuel med 6. bind i Ravn-serien “Skytsengel”, som du nu får chancen for at vinde et eksemplar af i ugens krimiquiz. Der er garanteret højspændt action og flossede nerver fra start til slut i “Skytsengel”, som er udkommet på Lindhardt og Ringhof d. 1/11-2019.

Deltag i konkurrencen om et eksemplar ved at “synes godt om” opslaget (hvis du deltager fra facebook) og fortælle os, hvad du forbinder med navnet “Møffe”.

Skriv dit svar på vores facebookside eller i kommentarsporet herunder. Vi finder en vinder d. 7. november.

Vinderen bliver offentliggjort på facebook og får desuden direkte besked.


Skytsengel

Ny bog i Ravn-serien af Michael Katz Krefeld.

Ravn starter sin egen efterforskning, og undervejs får han følgeskab af den unge advokat Miriam, der sender ham på sporet af en forsvunden krigsveteran. Sammen forsøger de at stoppe den ukendte gerningsmand, der holder nationen i et jerngreb, før et nyt attentat truer.

Alt er forandret på Christianshavn, da Ravn vender tilbage efter et langvarigt sejltogt. Et skudattentat fra Frelserkirken har sendt død ud over den fredelig bydel, og en nær ven til Ravn er blevet hårdt såret.

Ravn 6 er sjette selvstændige bind i serien om privatopdageren Thomas “Ravn” Ravnsholdt, der bor på sin motorbåd i Christianshavns kanal sammen med sin engelske bulldog Møffe.

Ravn-serien tæller desuden Afsporet, Savnet, Sekten, Dybet og Pagten. 

Michael Katz Krefeld

Michael Katz Krefeld (f. 1966) er blandt Danmarks mest populære krimiforfattere og har modtaget flere priser for sine bøger. Han debuterede i 2007 med “Før stormen” og i 2012 blev “Sort sne falder” kåret som årets danske krimi og nomineret til Glasnøglen for årets skandinaviske krimi. I 2013 indledte han med “Afsporet” en længere krimiserie med opdageren Thomas Ravnsholt, kaldet Ravn, i hovedrollen. Ravn er tidligere politibetjent og  bor nu på en båd i Christianshavns Kanal. Han lever af at efterforske sager om forsvundne personer i ind- og udland. Krefelds bøger er udgivet i 20 lande. (forlagstekst)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.