Mad og Mord – med Leif Davidsen

EventLeifDavidsen2

Du får muligheden for at møde journalist og forfatter Leif Davidsen onsdag d. 27. februar på Fængslet. Det sker i forbindelse med den populære arrangementsrække “Mad og Mord”, hvor han på denne februaraften vil fortælle om sit spændende forfatterskab.

Leif Davidsen er en af Danmarks førende spændingsforfattere og har siden sin debut – Uhellige alliancer fra 1984 sat sit tydelige præg på genren. Som journalist har han været udenrigskorrespondent i det meste af verden, men i særlig grad i Sovjetunionen, som også er blevet et centralt fikspunkt i flere af hans romaner.

Med udgangspunkt i faktuelle begivenheder har han skrevet politiske fiktionsromaner om Sovjets sammenbrud og tiden efter som i russertrilogien – Den russiske sangerinde (1988), Den sidste spion (1991) og Den troskyldige russer (1993). Også i forfatterens kommende bog Patriarkens hændelige død beskriver Leif Davidsen igen det Rusland han efterhånden er kommet meget tæt på. Romanen er et stort russisk drama om uhellige alliancer mellem religion og politik – og om kærlighed og hævn.

Det være muligt at købe billet til foredraget både med eller uden indledende spisning. For de spisende gæster vil der blive serveret en fængselsinspireret tallerken, som er sammensat særligt til lejligheden. Man har på Fængslet været i arkiverne og fundet kostplanen for de indsatte anno februar 2000. Med udgangspunkt i denne vil man i samarbejde med et lokalt spisested give gæsterne en utraditionel og lækker spiseoplevelse inden for Fængslets mure. Der vil være mulighed for at købe drikkevarer.

Mad og mord med Leif Davidsen onsdag d. 27. februar

Arrangement med spisning fra kl. 18.00 – 20.30    Pris: 199,-

Arrangement uden spisning fra kl. 19.00 – 20.30   Pris: 99,-

Billetter kan købes her

Vi glæder os til at se dig!

Mad og Mord er arrangeret af Fængslet og Krimimessen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.