Mad og drikke på Krimimessen 2021

Uden mad og drikke duer helten ikke...

Her kan du få et overblik over, hvad u kan få af mad og drikke på Krimimessen 2021. Det er spisehuset 8F, der står for mad og drikke på messen.

Spisehuset 8F er et mangfoldigt og uformelt spisested, der er en del af de mange aktiver på FÆNGSLET.

I spisehuset går moderne mad med velkendte, lokale og økologiske råvarer hånd i hånd med atmosfæren i de gamle bygninger. Klassisk, dansk smørrebrød, frokostretter og en god kop kaffe er bare nogle af de ting, I finder på menukortet.

På et fundament af sæsonens lokale råvarer og et solidt håndværk, skaber vi madoplevelser, hvor der er ”højt til loftet” og en afslappet stemning.

Bag Spisehuset 8F står folkene, som også driver Fru Møllers Restaurant ved Odder. Se Frumøllersmølleri.dk/Restauranten

Der er altid gratis adgang til Spisehuset 8F – også når du ikke skal besøge museet.

Er I en grupper, der gæster FÆNGSLET, tilbyder vi forskellige pakketilbud. Vi skræddersyr også gerne et tilbud, der passer til jeres behov.

Velkommen til Spisehuset 8F.

Bedste hilsener Casper, Paw og Birgitte.

(tekst fra https://faengslet.dk/omfaengslet/sp8f/)

Mad og drikke kan købes følgende steder:

Spisehuset 8F (ved indgangen til Fængslet)

– Café i Snedkeriet

– Café i Magasinet

– “Måltidet” serveres kun i Indergården

Velbekomme!

3 thoughts on “Mad og drikke på Krimimessen 2021

  1. Det var ærgerligt, at der var skiftet madleverandør til messen i år. De havde slet ikke styr på noget som helst. Fx ventede min veninde over en time på den sandwich, hun havde betalt for. Og det efter at have stået i kø for at købe den i 45 min. Der var ikke flere varianter af sandwich, som der ellers står i menuen. Jeg fik selv måltidet, som ikke var noget at råbe hurra for. Og det efter at have stået i kø over 45 min.! Man tager ikke til krimimesse for at bruge flere timer på at få noget at spise. Næste år tager vi en madpakke med!

  2. Desværre en virkelig dårlig oplevelse med maden. De var fuldstændig uforberedte på at der kom gæster til frokost. Der var få valgmuligheder og dårlig logistik. Det kan ikke være overraskende for en restaurant, at folk vil købe frokost mellem kl. 12 og 14. Bestikket var beskidt. Det må kunne gøres bedre på et sted, hvor der ofte er events. Det ødelægger lidt oplevelsen, at man ikke har mulighed for at købe mad uden at skulle bruge timer på det. I snedkeriets café var personalet larmende og viste ikke respekt for, at der var interviews som folk gerne ville høre. Vi tager madpakke med næste gang.

  3. De havde slet ikke styr på noget som helst vedr. maden. De var fuldstændig uforberedte på at der kom gæster til frokost. Der var få valgmuligheder og dårlig logistik. Det kan da bestemt ikke undre nogen at hvis man skal være der en hel dag, skal man have noget at spise og drikke. Efter at have stået i kø for at købe sandwich i 45 min., var alt udsolgt og der var kun buffet, som de ikke sansede at få fyldt op. Køen for at få drikkevarer, var den samme, som til mad, så det var også min. 45 min. Man tager ikke til krimimesse for at bruge flere timer på at få noget at spise. Næste år tager vi en madpakke med!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.