“Lynkonkurrence” til de hurtige – vind bog, billet og kaffe!

I anledningen af udgivelsen af Erik Hauervigs “Panseren og tøsen” kan du deltage i en konkurrence, hvor du kan vinde bogen, en søndagsbillet til Krimimessen samt en pose god Classic Gold kaffe fra BKI.

Det eneste du skal gøre for at deltage er at svare på om Erik Hauervig kommer til Krimimessen i år.

Svar i kommentarfeltet herunder eller på vores facebookside. Konkurrencen slutter onsdag d. 28. februar kl. 21:00. Vinderen bliver offentliggjort på facebook.

Få hjælp til svaret her


 

Panseren og tøsen

Forlag: Skriveforlaget

Udkommer: 1-3-2018

Erik Hauervig er tidligere panser. Marlene Simoni er tidligere prostitueret. Begge har de arbejdet over 35 år i en branche, der ikke kan undlade at efterlade ar på krop og sjæl, uanset om man er lovens lange arm eller spreder sine ben mod betaling fra liderlige mænd.

 

Panseren & tøsen fortæller begge deres historie. Erik Hauervig, der også er forfatter til fem kriminalromaner, beretter om sin karriere som politimand med speciale i prostitution, og så giver han sin skarpe mening til kende om, hvorfor købesex bør forbydes i Danmark og fortæller om sit virke i NGO-organisationen NEWLIVES, der arbejder for at hjælpe kvinder til at starte en ny tilværelse. Marlene Simoni fortæller gribende og stærkt om, hvordan hun – og mange kvinder som hende – er endt i prostitution, og hvad man oplever i en verden, som de færreste af os kender til. Marlene beskriver desuden sin vej ud af prostitution til et almindeligt liv, hvor alt mad ikke længere har en bismag af latex.

 

Panseren & tøsen er en bog, der gerne må skabe debat og dialog. Erik Hauervig og Marlene Simoni tager selv hul på debatten i bogens tredje del, hvor de diskuterer lystigt med hinanden. De er ikke enige om, hvad der er vigtigst: Et forbud mod købesex eller en styrket indsats med handleplaner og forebyggende indsatser for de enkelte kvinder. Eller hvordan de to ting skal kombineres. Men de er enige om, at noget må der gøres.

 

Erik HauervigErik Hauervig

Erik Hauervig er politimand. Gennem 40 år har han haft sin gang og sit job på Vesterbro. Han har set og hørt alt. Ludere, rockere, platugler, narkomaner, advokater forklædt som bagmænd, kinesiske pengeudlånere og han har oplevet trafficing, understøttet af dem alle i et grimt sam- eller modarbejde.

Vold og mord har været hans dagligdag indtil han fik nok. Det skete den dag han skulle undersøge et spædbarn på Rigshospitalet for vold. Det lille barn var smadret til ukendelighed…

 

Go´morgen Danmark og byvandring

Erik Hauervig og Marlene Simoni kommer i Go´Morgen Danmark på TV2 onsdag morgen d. 28.2 kl. 7.10 (genudsendelse ml. kl. 9-11).

Der vil desuden blive arrangeret en byvandring i prostitutionsmiljøet i København d. 1. marts kl. 17.30. Turen starterfra Station City på Halmtorvet med Erik Hauervig som turguide. Klokken 18.30 ankommer alle til U-kirken i Dannebrogsgade, hvor man kan få varmen og hilse på hinanden. Fra klokken 19.00 – 19.30 fortæller Erik Hauervig og Marlene Simoni om bogens tilbliven.

Læs mere om arrangementet her: https://www.facebook.com/masusashemmeligheder.dk/

57 thoughts on ““Lynkonkurrence” til de hurtige – vind bog, billet og kaffe!

  1. Selvfølgelig kommer Erik Hauervig også til krimimesse 2018 og jeg glæder mig til at snakke med ham og alle de andre skønne forfatterer 🙂

  2. Ja, søndag klokken 14.20 på RØD SCENE i MAGASINET taler Erik Hauervig og Marlena Simoni med Jannik Lunn om Panseren og tøsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.