Leif Davidsen – nu med egen campingvogn

Leif Davidsen (f. 1950) er en af Danmarks mest populære forfattere. Han debuterede i 1984 med “Uhellige alliancer” og har i de mellemliggende år skrevet en stribe spændingsromaner, rejsebøger og et par novellesamlinger, der er blevet bestsellere ikke bare i Danmark, men ogå er oversat til et hav af sprog. Han har modtaget adskillige priser for sit forfatterskab, bl.a. Læsernes bogpris, Boghandlernes Gyldne Laurbær og Glasnøglen for årets krimi i Skandinavien. I over 20 år arbejdede han som journalist og mange husker ham som udenrigskorrespondenten fra Moskva, der på Danmarks Radio informerede danskerne om livet bag jerntæppet. I 1998 sagde han op og har levet som fuldtidsforfatter lige siden.

I forbindelse med sin nyeste bog Djævelen i hullet, tog Leif Davidsen på campingtur rundt i landet. Vi er så heldige at både forfatteren og hans campingvogn gæster Krimimessen 1. og 2. april 2017.

14453920_10208784879633522_827657625_o

 

Om Djævelen i hullet:

En intens spændingsroman om forræderi og loyalitet, en families opløsning og genforening, og de politiske spændinger mellem Vesten og Rusland.
I 1993 forsvinder den danske efterretningsagent John Arnborg. Da han dukker op igen, er det på russisk side. Arnborg har forelsket sig i en russisk kvinde og arbejder nu for efterretningstjenesten FSB. Hjemme i Danmark har han efterladt sin kone og teenagedatteren, Laila. Faderensdjaevelen-i-hullet forræderi kaster en skygge over Lailas liv.
Hun uddanner sig til sprogofficer, men efter to udsendelser til Irak bestyrer hun en campingplads i Bogense. Her modtager hun pludselig et brev fra sin far, og konfrontationen med fortiden sender Laila ud på rejse til det moderne Rusland. Hendes far har efterretninger, der kan blive afgørende for Danmark og de baltiske lande, men stærke kræfter søger at forhindre oplysningerne i at slippe ud. Laila bliver viklet ind i sin families ukendte historie, der trækker tråde tilbage til Den Kolde Krig.

Med Djævelen i hullet vender Leif Davidsen igen tilbage til Rusland i et spændende drama.

Kom til Krimimessen 1. og 2. april 2017 og mød, blandt mange andre, Leif Davidsen – nu med campingvogn.
Og den er da flot, ikke sandt?

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.