Læserne får ordet – mød Tove Hornbek

Vi har mange skønne og dedikerede følgere på Krimimessens facebookprofil, som brænder for at læse krimier. Vi synes, at det var på tide at lade nogle af dem få ordet her på siden og blandt andet fortælle lidt om, hvem deres absolutte yndlingskrimiforfatter er.

Her kan du møde Tove Hornbek

 

Det er svært for mig at vælge en yndlingsforfatter, for dem har jeg mange af, men svenske Arne Dahl har altid været en stor favorit. Jeg har fulgt ham fra hans første besøg på Krimimessen, hvor han virkede meget genert og lidt introvert. Med årene har han dog helt fået styr på at mødes med sin store fanskare i hele verden. Han skriver nogle fantastisk spændende og velskrevne bøger og jeg kan godt lide den måde han beskriver, hvad der sker i verden i disse år. Især folkene i bøgerne om A-gruppen følte jeg var “mine venner”, hvor jeg fulgte med i deres indbyrdes forhold og familieliv.

Europa Blues” er en af de bedste krimier, jeg har læst.

Blandt de danske forfattere sætter jeg stor pris på Jens Henrik Jensen og hans Oxen- trilogi. Jeg synes, at det er spændende at følge Niels Oxen og hans kamp med traumerne fra hans udsendelser som soldat. Det er også interessant at læse om det hemmelige magtnetværk Danehof.

Her i efteråret glæder jeg mig blandt andet til at læse ” Da jeg blev døden” af Steffen Jacobsen.

Her ses Tove Hornbek på Krimimessen ved siden af én af favoritterne – Arne Dahl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.