Krimiserier på TV

Tv-serier har været det nye sort i efterhånden flere år. Også krimigenren har været stærkt repræsenteret i det bugnende store udbud af serier.

På Krimimessen sætter vi igen i år fokus på genrens tilstedeværelse på serieplatformene og på dens mangeartede udtryk i netop dét format.

Du kan bl.a. opleve:

Babylon Berlin

Kom med bag det fine forhæng på det store tyske kostumestykke af en krimiserie “Babylon Berlin”. Serien er baseret på forfatter Volker Kutschers krimier. Steen Bille fortæller om serien.

Lørdag kl. 10.45 i Trykkeriet

Bedrag

Du kender sikkert DRs spændingsserie “Bedrag”. På Krimimessen kan du komme med bag serien og høre om hvidvask, narkohandel, utroskab og hårdkogte kriminelle i den underholdende og skræmmende aktuelle tv-fortælling “Bedrag”. På scenen er producent Caroline Schlüter samt vært Diana Bach.

Lørdag kl. 14.30 i Trykkeriet

Netflix-hittet “Størst af alt”

Manuskriptforfatter Camilla Ahlgren fortæller den populære Netflix serie “Størst af alt”, som er baseret på krimiforfatter Malin Persson Giolitos prisvindende bog af samme navn. Jyllands-Posten præsenterer.

Lørdag kl. 15.30 i Trykkeriet

Tv-serien “Wisting”

Kom og hør en spændende snak om den kommende tv-serie “Wisting” baseret på den norske succesforfatter Jørn Lier Horsts spændende krimier. På scenen vil Jørn Lier Horst tale med Nanna Frank Rasmussen om tilblivelsen af tv-serien. Jyllands-Posten præsenterer.

Søndag kl. 14.30 i Trykkeriet


Oplev også foredrag og samtaler om alt fra antihelte til Game of Thrones.


Se dem alle i programmet.

God fornøjelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.