Krimiquiz – Vind Steffen Jacobsens nye krimi “Proxy”

I denne uges krimiquiz har du chancen for at vinde Steffen Jacobsens spritnye krimi “Proxy”, som netop er udkommet på Lindhardt og Ringhof.

For at deltage i konkurrencen skal du blot svare på følgende:

Hvem vil du gerne se på programmet til Krimimessen 2020?

Skriv dit svar på vores facebookside eller i kommentarsporet herunder. Vi finder en vinder d. 10. oktober.

Vinderen bliver offentliggjort på facebook og får desuden direkte besked.


Proxy

Forlaget skriver:

Den pensionerede bogholder og terapeut Anne Holst bliver brutalt myrdet med en afrikansk ritualkniv. Kort efter ryster endnu et mord beboerne i Holbæk: En lokal læge findes stranguleret i et udbrændt bilvrag i sin garage.

Efterforsker og krigsveteran Jakob Nordsted sættes på sagen sammen med sin yngre kollega Tanya Nielsen. De to får travlt med at kortlægge de tilsyneladende umotiverede forbrydelser, hvor eneste fællesnævner er den kronisk syge teenagepige Emma, som er lænket til sin kørestol. Tanyas forfinede lugtesans kan registrere selv de mindste antydninger af forandringer i dufte – og der er noget på et af gerningsstederne, som lugter forkert. Helt forkert.

Steffen Jacobsen er kirurg, Dr. Med. og overlæge, men har forladt lægegerningen for at hellige sig skriveriet. Han havde sit helt store gennembrud med Trofæ og har siden været fast inventar på enhver krimifans bogreol.

Læs nyeste interview med Steffen Jacobsen om “Proxy” på Bog.dk

Headerbillede, kilde: bog.dk

11 thoughts on “Krimiquiz – Vind Steffen Jacobsens nye krimi “Proxy”

  1. Chris Carter, Hammer og Hammer, AJ Kazinski, Thomas Rydahl, Steffen Jacobsen, Pierre LeMaitre, Mads Peder Nordbo og mange flere…..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.