Krimimessen på DR

Krimimessen samarbejder for andet år i træk med DR om et særligt tilbud, hvor læserne når helt tæt på forfatterne. Det sker via DR-Scenen på årets Krimimesse i det nedlagte fængsel. Man også digitalt er der godt krimistof at hente på DR.

Seriemord(ere) er temaet på Krimimessen 2010. På billedet Hannibal Lecter fra filmen "Ondskabens øjne" i Anthony Hopkins skikkelse.

www.dr.dk/krimimesse er der således masser af guf for krimielskere. Ud over baggrundsartikler, der belyser Krimimessen historie og udvikling, er der særlige forfatterinterviews med navne som Elsebeth Egholm, Jo Nesbø og Jussi Adler-Olsen. Aktuelle navne, som alle optræder på Krimimessen 2010 – for Jo Nesbøs vedkommende dog i en unik live-optræden på netop DR-Scenen.

Samtidig er det også muligt at læse mere om baggrunden for valget af årets tema, som er ”seriemord(ere)”. Seriemord fylder meget i netop disse års mest fremtrædende krimier, og Krimimessen følger således med tiden – og ikke mindst læserne. Man kan også læse yderligere om ”seriemorderkrimien” som genre på www.krimiwiki.dk og selv bidrage med indlæg.

Endelig har DR’s Krimimessesite arrangeret en konkurrence, hvor man kan vinde to billetter til messen. Hvis man stiller et godt spørgsmål på sitet til én af forfatterne, der gæster DR-Scenen, har man mulighed for at vinde fri adgang til Krimimessen 2010.

Besøg www.dr.dk/krimimesse og dyk ned i en verden af underholdende gru, gys og seriemord.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.