Krimimessen 2011 – også for børn

Igen i år åbnes dørene til Børnefængslet, som absolut intet har med indsatte børn at gøre. Næh Børnefængslet er blot navnet på det væld af aktiviteter, der tilbydes børn i alle aldre.

Udover krimiskriveværksted og workshop med special effects er der mulighed for at deltage i krimigåden ”Borlotti-mysteriet” som folkene fra Højriis Slot har lavet. Løs mysteriet og få et fint diplom med dig hjem.

Forfatter Anne Pedersen, der har skrevet detektivbilledbøgerne om Snus, har fortælle- og tegneworkshop for de mindste.

Du kan også høre forfatterne Anne-Marie Donslund og Tina Sakura Bestle fortælle om deres børnekrimi Ærtehalm, Louis Jensen fortælle om ungdomskrimien 2 kroner og 25 øre og Jacob Weinreich fortælle om ungdomskrimiserien Skorpionen og gyserserien Monsterjægerne. Der er også mulighed for at vinde de børne- og ungdomskrimier, der fortælles om på Krimimessen ved at deltage i konkurrencen i Børnefængslet. Bogpræmierne er sponseret af forlagene Alvilda, Dansklærerforeningen, Gyldendal, Klematis og People’s Press.

Og som i et hvert andet fængsel vil politiet være til stede. Martin fra politigården i Horsens kigger forbi søndag med sin politibil og Hundeafdelingen fra Sydøstjyllands Politi kommer forbi med et par hunde for at vise hvad hunde laver, når de er på arbejde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.