Krimimessen 2016 – Årets udenlandske hovednavne

Vi løslader nu med stor fornøjelse navnene på nogle af de udenlandske forfattere, som kommer til Krimimessen 2016. Der bliver gensyn med Slaughter og Staalesen, og Kepler kommer for første gang på Fængslet.

KARIN SLAUGHTER

Den hyper populære Slaughter,Karinamerikanske forfatter Karin Slaughter er snart aktuel med krimien ”De smukkeste”.  Hun står blandt andet bag den nervepirrende og velkomponerede spændingsserie med efterforskeren Will Trent og retsmedicineren Sara Linton.

Med ”De smukkeste” har Slaughter skrevet en afsindig gribende psykologisk seriemorderthriller om dødsensfarlige hemmeligheder og koldblodig hævn.

 

LARS KEPLER

Kepler
Copyright/fotograf: Anna-Lena Ahlström

Lars Kepler, alias ægteparret Alexander og Alexandra Coelho Ahndoril, gæster også Krimimessen med deres kommende psykologiske thriller ”Playground”.

Bogen kommer i det nye år, og er uden den finsk-svenske politimand Joona Linna, som vi kender fra Keplers rasende intense serie med titler som bl.a. ”Hypnotisøren” og ”Sandmanden”.

Tempoet og intensiteten er på et højt niveau i ”Playground”, som giver et grumt og gysende billede af nærdødsoplevelser og ikke mindst, hvad der venter os på den anden side.

 

 

GUNNAR STAALESEN OG JUBILÆUM

Krimimessen har 15 års Staalesenx_Gunnar__txtjubilæum, hvoraf de ti af årene er foregået på Fængslet.

Den norske forfatter Gunnar Staalesen har været med fra start og kommer også på Krimimessen 2016. Han har haft en enorm betydning for den nordiske krimi og har været et fyrtårn i norsk litteratur. I mere end tre årtier har han leveret solide og spændingsmættede krimiplots med den hårdkogte detektiv Varg Veum i centrum.

Krimimessen 2016 finder sted d. 12. og 13. marts på Fængslet.

Billetsalget er skudt i gang her på krimimessen.dk

Årets program slippes fri d. 22. januar.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.