Konkurrence 2 – billetter og bogpakke

Vi kører endnu en omgang “Vind billetter og bøger” og i denne uges krimikonkurrence kan du vinde billetter til 6 spændende interviews på Horsens bibliotek d. 26/9 samt en bogpakke bestående af Leif Davidsens “Forræderens børn” samt Anne Mette Kirks “Knust”.

For at deltage i konkurrencen skal du blot nævne ét af de forfatternavne, du kan møde på krimidagen lørdag d. 26. september.

Skriv dit svar på vores facebookside eller i kommentarsporet herunder. Vi finder en vinder d. 18. september.

Vinderen bliver offentliggjort på facebook og får desuden direkte besked.


Du vinder billetter til…

09.30 – 10.00 Katrine Engberg taler om “Isola”

10.00 – 10.30 Holm & Bolther taler om “For barnets bedste”

10.30 – 11.00 Anne Mette Hancock taler om “Pitbull”

11.00 – 11.30 Tobias Bukkehave taler om “Kongetro”

11.30 – 12.00 Leif Davidsen taler om “Forræderens børn”

12.00 – 12.30 Niels Krause-Kjær taler om bl.a. “Mørkeland”

Knust af Anne Mette Kirk

Anne Mette Kirk debuterer med ”Knust” – en fængslende roman om en gruppe unges tragiske ulykke og om at miste sine nærmeste og en del af sig selv.

Den nyuddannede politimand Marc er den første som ankommer til ulykkesstedet. En stjålet bil med fire unge er braget ind i et træ i nattens hårde regn efter en gymnasiefest. Føreren af bilen, Jonathan, er omkommet på voldsom vis. Hans venner Tanja, Nikoline og Tanja overlever. Ulykken efterforskes både af Mathilde, Jonathans lillesøster, og af Marc. De vil snart begge komme tættere på aftenens fatale sandhed.

Anne Mette Kirk formår at opbygge stor spænding med elementer fra krimigenren – dog uden at forfalde til gængse klicheer. ”Knust” er en vedkommende roman om at miste, og samtidig opbygger Anne Mette Kirk en uhyre nervepirrende atmosfære omkring Mathildes udforskning af ulykkens skjulte sandhed.

Forræderens børn af Leif Davidsen

I Leif Davidsens nye roman møder vi igen søskendeparret Tor og Laila fra Djævelen i hullet fra 2016.

Et giftmord på en russisk mand i Ringkøbing bringer en modvillig Tor i kontakt med den russiske efterretningstjeneste og til Danmark. Snart kastes både Tor og Laila på en farefuld færd igennem Europa over Italien og til Volgograd. Men hvem var Russeren i Ringkøbing? Hvorfor skulle han dræbes? Og hvem kan Tor og Laila stole på i deres jagt på sandheden?

16 thoughts on “Konkurrence 2 – billetter og bogpakke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.