Kinesisk “kodebryder” kommer til Krimimessen

For første gang gæsterMaiJia-tst-10b en kinesisk forfatter Krimimessen.

“Det glæder vi os så meget til, fortæller programansvarlig Vibeke Johansen. “Det er altid interessant at kunne præsentere nye forfattere, og Mai Jia er indtil videre ukendt for de danske læsere”.

Mai Jia er en af Kinas største og meste populære forfattere, og hans romaner bliver solgt i millionoplag – både i Kina og i udlandet. Mai Jia arbejdede tidligere som kinesisk militær efterretningsagent, men begyndte at udgive romaner i 1986 og har siden slutningen af 1990’erne haft det som levevej.

Sit store gennembrud fikdecoded han med bestsellerromanen, der har fået den engelske titel Decoded.

Bogen udkommer til februar med den danske titel Afkodet. Den fortæller om kodebrydning og kontraspionage gennem den spændende historie om det semiautistiske matematiske geni Rong Jinzhen, der som stor dreng bliver udvalgt af den kinesiske spiontjeneste og rekrutteret til at bryde hemmelige militære koder.

Forlaget Møller, der udgiver Mai Jia fortæller, at forfatteren anses for at være en af Kinas betydeligste, eksperimenterende litterære eksponenter for det opbrud og de kulturforandringer, som det kinesiske samfund gennemlever i disse år.

Mød Mai Jia på Krimimessen 2016

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.