Jussi og de aktivitetsintolerante

9788740028621

Tirsdag d. 4.10. var jeg så heldig at møde Jussi til bloggermøde på Restaurant Sult i København. Det blev nogle hyggelige og underholdende timer i godt selskab.

Jussi er en god fortæller – også mundtligt  – og han svarer venligt på vores spørgsmål og viser os rundt i Kongens Have. Han lægger sig endda på jorden, for at vise, hvor en af personerne i Selfies blev fundet, dræbt med et enkelt slag i nakken.graes2

Jeg er meget begejstret for Selfies. Den har alt en krimi skal have plus lidt mere. Den fik mig til at le i begyndelsen, holde vejret i spænding undervejs og knibe en tåre til sidst. Nå ja, og så tog den min nattesøvn!

Det er syvende del af serien om Afdeling Q og det er en underholdende, ganske satirisk suspencethriller og det er godt, rigtig godt.

I Selfies er vi inde i hovedet på Rose. Hun er i en dyb, dyb krise og det er meget fint beskrevet af forfatteren, selvom det er barskt at læse om. Og det der er overgået Rose er ikke for sarte sjæle.
Det ene spor i bogen følger Rose og hendes totale sammenbrud og det andet spor følger en psykopat med en mission, at slå op imod 50 unge selvcentrede, egoistiske kvinder ihjel.
Kvinderne har en diagnose, de lider af aktivitets-intolerance. Det er skarp satire og det er meget morsomt.

Hvad der fik mig til at knibe en tåre, må du læse Selfies for at finde ud af.

Jeg er vild med Carl Mørck, Assad og Rose. De er sammensatte og hele mennesker, der har mange hemmeligheder, som vi får afsløret lidt af undervejs og rejsen sammen med dem er spændende. Jeg kan næsten ikke vente på ottende kapitel i historien, men det kan jeg jo blive nødt til.
paasultmedmigOg ja, jeg er også vild med Jussi. Han deler generøst ud af sin proces og tanker bag bøgerne, er empatisk, har glimt i øjet og holder meget af sine læsere.

Tak for timerne, Jussi og tak for bøgerne.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.