Interviews med Jens Høvsgaard og Leonora Christina Skov

Lørdag d. 10. april kan du møde Jens Høvsgaard i samtale med Weekendavisens Liselotte Wiemer under årets Krimimesse.

Jens Høvsgaard fortæller om "Døde prinsesser drømmer ikke" og "Den syvende dag" på årets Krimimesse.

Med krimidebuten, ”Døde prinsesser drømmer ikke”, første del af en trilogi, gjorde Jens Høvsgaard en overbevisende entré på krimiscenen. Romanen kommer vidt omkring med den desillusionerede journalist John Hilling som hovedperson – fra det betændte prostitutionsmiljø på Vesterbro over flygtningelejre i Syrien til europæiske hovedstæder som Rom og Paris.

I det nye og andet bind af krimitrilogien, ”Den syvende dag”, møder vi igen John Hilling i orkanens øje. En vækkelsesprædikant fra en frikirke findes hængt, og Hilling begynder at undersøge hans død. Vækkelsesprædikanten har været i konflikt med en højreradikale gruppe, men politiet affærdiger hans død som et selvmord. Snart efter begynder børn fra hele landet at forsvinde, og Hilling bliver involveret personligt i sagen. I en hæsblæsende krimi møder læseren rockere, trossamfund, nynazistiske fraktioner og meget mere. Høvsgaard fortæller om begge romaner under besøget på Krimimessen 2010.

Desuden kan man på DR-Scenen søndag d. 11. april møde Leonora Christina Skov, der bl.a. er kendt som kritiker, debattør og paneldeltager i DR2’s ”Smagsdommerne”. Skov udgiver i 2010 den gotiske thriller ”Silhuet af en synder”.

Leonora Christina Skov

I romanen vender hovedpersonen Nella i november 1941 tilbage til sit barndomshjem, godset Liljenholm, for at rydde op i sin nyligt afdøde, kendte forfattermoder Antonias papirer. Det viser sig under oprydningsarbejdet, at Antonia har haft en tvillingesøster, der som barn tilsyneladende sprang i døden fra godsets tårnværelse. Men tvivlen melder sig snart. Omstændighederne omkring tvillingesøsterens død bringer Nella på en uhyggelig rejse, der slutter i en fantastisk finale i ”Silhuet af en synder”.

De to forfatteres tre titler udkommer alle på forlaget Rosinante. Jens Høvsgaard er i samtale med Liselotte Wiemer lørdag d. 10. april kl. 12.50 på Scene 1. Leonora Christina Skov interviewes om ”Silhuet af en synder” søndag d. 11. april kl. 14.30 på DR-Scenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.