Historiske krimier – vind en bogpakke

Sommeren er over os, og for mange betyder det mere tid til læsning.

Det vil vi på Krimimessens redaktion gerne bakke op om. Derfor vil vi over de næste fire uger sætte “sommerferiebogpakker” på højkant i vores krimiquiz. Vi har blandet nogle spændingsmættede og sveddryppende krimier under forskellige temaer.

 

Den første pakke har vi givet titlen “Historiske krimier”.bogpakke, historie

For at deltage i konkurrencen skal du blot fortælle os, hvad du glæder dig mest til at læse i din sommerferie.

Skriv svaret i kommentarsporet herunder eller på vores facebookside 

Vi trækker lod blandt alle svar og offentliggør vinderen på Krimimessens facebookside fredag d. 17. juni

 

25 thoughts on “Historiske krimier – vind en bogpakke

 1. Jeg glæder mig mest af alt, til at få begyndt på game of thrones-serien.
  God sommer til jer alle?

 2. Jeg glæder mig til at læse Sarah Blædels nye bog Bedemandens datter og historiske romaner kan jeg godt lide indimellem krimierne.

 3. Uhh der er flere bøger jeg glæder mig til at læse,men The vampire diaries serien har jeg og længe gået og skævet til som næste “offer” 🙂

 4. Jeg har et par Michael Katz Krefeld bøger stående,de har pyntet længe nok på reolen så nu de skal læses

 5. Jeg skal først læse de sidste 2 bøger af chris carter ondskab og jeg er døden…. Og så venter Sara blædels bedemandens datter

 6. Jeg skal have læst Claus Lohmans to krimier Genstart og Genspejl – er netop begyndt på den første, som tegner lovende 🙂
  Derudover har jeg i dag modtaget Lone Theils Den Blå Digters Kone og Sara Blædels Bedemandens Datter
  Det er mine feriemål i år 🙂

 7. Jeg vil gerne have læst Stieg Larssons serie. Alle 4 bind ligger og griner af mig og forstår ikke hvorfor jeg ikke er kommet igang. Men mon ikke der bliver tid til at læse lidt indimellem at jeg fjerner skvalderkål og mælkebøtter. Og skulle det ikke være nok, så er der jo den nye bog af Sara Blædel “Bedemandens datter”. Den skal jeg da også have læst. God sommerlæsning

 8. Jeg vil læse “Sekten” af Michael Katz Krefeld. Den har ligget for længe og ventet på at blive læst, men nu skal det være

 9. Jeg har lige læst Pigerne fra Englandsbåden af Lone Theils, så den næste bliver Den blå digters kone. Jeg mangler også at læse Sekten af Michael Katz Krefeld.

 10. Jeg vil læse Edgar Allen Poe. Han er gysets mester, som ikke mindst Stephen King bygger videre på. Der findes ikke noget bedre end at sidde i liggestolen med en god bog!

 11. Galbraith og Bauer ligger og venter på at jeg åbner dem og begynder at læse, og det er en ren fryd for mig at glæde mig til at starte på første side!

 12. To meget forskellige værker er jeg i gang med denne sommer: Prousts På sporet af den svundne tid og Susanne Stauns serie om Fanny Fiske – begge kan anbefales.

 13. To meget forskellige værker er jeg i gang med denne sommer: Prousts På sporet af den svundne tid og Susanne Stauns serie om Fanny Fiske. Begge kan anbefales.

 14. Jeg glæder mig til at læse krimi novellesamlingen “Over grænsen” – skrevet af syv fantastiske krimiforfattere i samarbejde med Red Barnet.

 15. Jeg er gået igang med Harlan Coben….så nu må solen godt indfinde sig permanent ved min altan…Dét går jeg og glæder mig til:-)

 16. Jeg glæder mig til at læse Dronningens dame og Bastarden af Anne-Marie Vedsø Olesen, da jeg har læst Mordersken og synes den var rigtig god 🙂

 17. Don Winslows to Art Keller-romaner “The Power of the Dog” og “The Cartel”. Om de amerikansk-mexicanske ‘drug wars’ James Ellroy-style…

 18. Jeg skal have læst Sara Blædel, har aldrig fået læst hendes bøger i den rigtige rækkefølge – nu er det vidst på tide!

 19. Glæder mig til endelig at få tid til at læse…. og vil starte med Peter Swanson – “De der fortjener at dø”, som jeg har været til et spændende foredrag til her i foråret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.