Forlagene får ordet – Gads forlag

Vi har bedt en række danske forlag om at fortælle lidt om sig selv og om, hvilke udgivelser vi kan glæde os til i den kommende tid.

Her er det salgschef Tina Fossing fra Gads forlag, der fortæller.

Historie

Gads Forlag blev grundlagt i 1855 af Gottlieb Ernst Clausen Gad og videreført af sønnerne Oscar Gad og Frederik Gad. Virksomheden ejes i dag af G.E.C. Gads Fond, der ud over at drive forretning støtter kulturelle og videnskabelige formål.

Forlagets udgivelsesprogram omfatter især romaner, biografier og værker om historie og kultur.

Om udgivelser

Efter en lang periode uden skønlitterære udgivelser besluttede vi atter at fokusere på fiktionen i 2012, og året efter udgav vi den tids velsagtens mest omtalte krimi, verdenssuccessen Kvinden der forsvandt af Gillian Flynn. Genren, domestic noir, slog så godt an, at vi kastede os over flere af de bedste forfatterskaber på markedet,

Heriblandt Harlan Coben, som heldigvis var ledig i Danmark, og med ham har vi sikret os en lind strøm af kvalitetsthrillers. Coben har siden fået en kolossal fanskare herhjemme.

 

Og hermed et par anbefalinger af nye udgivelser fra Gad til alle krimifans.

Den ene, En lille tjeneste (15. august) af amerikanske Darcey Bell, ligger lige i domestic noir-smørhullet med en historie, der udspiller sig i og omkring den tilsyneladende perfekte familie og et veninde-forhold, som viser sig at været noget helt, helt andet, end det ser ud til at være…

 

 

Er man mere til cosy crime, kan man roligt skrive sig efterårets anden krimiudgivelse fra Gad bag øret:  Andrew Wilsons Talent for mord (8. august), som tager udgangspunkt i en virkelig hændelse i Agatha Christies liv, som Wilson spinder en herlig og underholdende krimihistorie over. Bogen er den første i rækken af en hel serie med Agatha Christie som omdrejningspunkt.

Og så har vi noget meget spændende på vej: en britisk krimiserie, som har en kæmpe fanskare i sit hjemland. Vi synes, den repræsenterer noget nyt og friskt med sin lidt skæve, men meget elskelige kvindelige hovedperson, som indleder et forhold, man bare MÅ følge med i. Sideløbende er hun med til at løse nogle både spændende og interessante mordgåder og mysterier. Den vil helt sikkert appellere til danske læsere med sin næsten skandinaviske feeling. Den glæder vi os til at præsentere i begyndelsen af 2018.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.