Fem bøger kæmper om prisen for Årets Danske Horrorudgivelse

horrorprisenSøndag kl. 13.00 i Snedkeriet uddeler Dansk Horrorselskab prisen for årets bedste danske horrorudgivelse.

De fem nominerede er:

”Sort vand” af Patrick Leis som i Weekendavisen blev kaldt for ”…en roman, der suger læseren ned og er meget svær at lægge fra sig, før sidste side er vendt.”

”Kimæren” af Christian Reslow, – en velskrevet, gruopvækkende action/thriller/splatter/horror fortælling, som skaber de mest brutale billeder i læserens bevidsthed.

”Glasborgen” af Anne-Marie Vedsø Olesen, der i Politiken kaldes for ”… en nærmest gotisk gyserroman med vandet som bærende uhyggeelement. Moderne og sært gammeldags på samme tid.”

”Ex” af Teddy Vork, som Planet Pulp beskriver som ”…en velfungerende psykologisk gyser, hvor der er kælet for personerne, miljøet og detaljerne.”

”Frygt-filerne” af Jonas Wilmann, der beskrives som ”et must-read fra Wilmanns blodige hånd, med indbygget garanti for mareridt” af Bogblogger.dk

Læs mere om det på Litteratursiden eller på Dansk Horrorselskabs hjemmeside

One thought on “Fem bøger kæmper om prisen for Årets Danske Horrorudgivelse

  1. Jeg kan sagtens anbefale denne bog, hvor jeg, at navnet fortæller det hele.

    Der er kimærer, som hele tiden skifter form. De kan ikke stoppe forvandlingen selv, og kan kun holde skikkelsen i kort tid. De forvandler sig til dyr man kender, dyr der ikke findes, og dyr man kun ser i drømme. Man siger, at når de dør skifter deres lig stadig. Langsomt bliver deres skikkelser mindre, og mindre indtil det bliver til verdens mindste dyr, og derefter forsvinden de helt.
    Denne stemning fortælles også bedst i referatet:
    En underlig stilhed fyldte verden omkring dem. Regnen tog til og forvandlede infernoet til et trommespil og de buldrende flammer fungerede som bassen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.