“Fantasi, research og nervepirrende action”

Vi dykker ned i programmet til Krimimessen 2019, hvor du bl.a. kan komme i selskab med de to herrer Ole Clifford og Nis Jakob, som på scenen vil tage en snak om fantasi, research og nervepirrende action i deres bøger.

Med over 25 romaner på samvittigheden kender de to spændingsforfattere Ole Clifford og Nis Jakob til alle greb og virkemidler, der skal til for at skabe den perfekte spændingsroman i hovedet på læserne.

Mød de to garvede forfattere i en passioneret samtale om spændingskurver, forførende illusioner, opspind og troværdighed i spændingsfeltet mellem fiktionen og virkelighedens løgne.

Troværdighed og litterær tyngde er nemlig ikke kun et spørgsmål om research og livserfaring, men i høj grad også om at balancere på knivsæggen mellem de kreative friheder og hverdagens groteske virkelighed, hvilket understreges af de to forfatteres dybdeborende research. Vær med, når Ole Clifford og Nis Jakob løfter en lille flig af sandheden om bedrag, løgne og pinlige sandheder i deres spændingsromaner på Krimimessen i Horsens. Nis Jakob er aktuel med Thrilleren EN DØD RUSSER mens Ole Clifford er ude med GALILEO.T

Mød Ole Clifford og Nis Jakob lørdag d. 6.april kl. 14.10 på scenen i Forsamlingshuset

Tilrettelæggelse og produktion af video – Nis Jakob og Ole Clifford

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.