Få Frejas blod mellem hænderne

Konspirationsteorier, en kvindeordenfrejas blod med rødder i vikingetiden og jagten på et sæt hemmelige nøgler, er blot nogle af de ting du støder på i Martin Holmslykkes krimidebut med titlen “Frejas blod”.

Bogen er en intens historisk krimi med Dan Brownske aner, og du har nu muligheden for at vinde den ved at besvare spørgsmålet:

Hvem var Freja i den nordiske mytologi?

A. Gastronomiens gudinde

B. Heks af højeste rang

C. Frugtbarhedsgudinde

D. Bestyrer af kosmos og kaos

 

Forlaget skriver om bogen:

Et dødsfald åbner op for en hemmelighed fra vikingetiden. Hemmeligheden kan afsløre sandheden om, hvorfor nordiske kvinder er nået så langt i deres kamp for ligestilling. Under en hæsblæsende rejse rundt i Norden følger vi journalisten Isabella Luz og piloten Christopher Kingo på en fælles jagt mod tilsyneladende forskellige mål. En jagt der sætter deres venskab på en hård prøve og de er ikke alene. I deres søgen efter årsagen til deres fælles venindes død, kommer de på sporet af en hemmelig kvindeloge af asatroende og stifter bekendtskab med en kristen mandebevægelse.Det eneste de to grupper er enige om, er at alt hvad de laver, skal foregå udenfor offentlighedens søgelys. Til sidst står de ansigt til ansigt med de to grupper, og så er det tid til det endelige opgør. Vil Isabella og Christopher finde sandheden?

 

Vinderen bliver offentligjort på vores facebookside fredag d.15. januar.