Efterårets film baseret på spændingsromaner

Det sker med jævne mellemrum, at en krimi/spændingsroman bliver omskrevet til det store lærred.

Efteråret byder på flere af slagsen. Vi har samlet et udvalg af dem her.

 

infernoInferno (oktober 2016)

Den fjerde bog i Dan Browns spændingsserie bliver nu til film. Rollebesætningen består af bl.a. Felicity Jones, Ben Foster og danske Sidste Babett Knudsen. Og naturligvis er Tom hanks tilbage i rollen som Robert Langdon. Filmen bliver som forgængerne instrueret af Ron Howard.

I Inferno vågner Robert Langdon med hukommelsestab på et hospital i Firenze. Inden længe bliver han endnu engang jaget vildt og må forsøge at genskabe minderne i en kamp mod tiden.

Inferno får dansk biografpremiere i slutningen af oktober 2016. Se teaser traileren i bunden af indlægget.

 

 

Jack_Reacher_Never_Go_Back_posterNever go back (oktober 2016)

Endnu engang er Tom Cruise tilbage i rollen som Lee Childs benhårde hovekarakter Jack Reacher. Filmen er baseret på bogen af samme navn, som er bind nr. 18 i serien om Jack Reacher. Der er gået fire år fra handlingen i den første film, som blot hedder “Jack Reacher” til “Never go back”. Jack vender nu tilbage til hovedkvarteret for den militær enhed han tidligere var en del af, men finder ud af, at han her er anklaget for mord.

Det er Edward Zwick, som har fået fornøjelsen af at instruere filmen. Han har tidligere arbejdet sammen med Tom Cruise i The Last Samurai og står desuden bag film som Love and other Drugs og Blood Diamond. 

Never go back får dansk biografpremiere i slutningen af oktober 2016. Se traileren til filmen forneden.

 

 

imagesThe Girl on the Train (november 2016)

Paula Hawkins bestseller krimihit “Kvinden i toget” fra sidste år, bliver omsat til film til efteråret. Vi får nu sat ansigt på Rachel Watson, som spilles af den britiske skuespiller Emily Blunt. Hun pendler dagligt med tog til i New York og begynder på turen at lægge mærke til et par. der bor i en lejlighed tværs over for togbanen. Men pludselig en dag ser hun noget chokerende i lejligheden.

Kvinden i toget får dansk biopremiere i slutningen af oktober 2016. Se traileren nedenfor. 

 

 

 

The_Circle_(Dave_Eggers_novel_-_cover_art)The Circle (november 2016)

Forfatter Dave Eggers sci-fi drama The Circle er ved at blive filmatiseret med Tom Hanks og Emma Watson i hovedrollerne. Vi følger den unge arbejdsivrige og ambitiøse Mae, som får arbejde i det magtfulde teknologifirma “The Circle”, hvor alle er online og interagerer digital 24 timer i døgnet. Det virker i begyndelsen godt, men som tiden går, bliver Mae mere og mere afskåret fra venner og familie og alting begynder at falde fra hinanden.

The circle er sat til at få biografpremiere i november måned.

 

 

 

images (1)Monster Calls (oktober 2016)

Ikke just baseret på en krimi/spændingsroman, men ikke desto mindre en fantastisk og velfortalt historie. I 2015 udkom Patrick Ness fremragende bog Monster som egentlig er en børnebog i fantasy-afdelingen, men i mindst ligeså høj grad kan læses af voksne. Vi følger den mareridtsplagede 13-årige Connor O´Malley, hvis mor er alvorligt syg. Han begynder at få besøg af et krumt og grumt monster udsprunget af takstræet i haven. Men Connor er ikke bange for det, for der er mere skræmmende ting til i drengens indre.

Connor spilles af den unge Lewis MacDougall, mens både Liam Neeson og Sigourney Weaver også medvirker i filmen.

Monster Calls får premiere i biografen i oktober måned. Se traileren til filmen herunder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.