Danske partners in crime

Igen i år er der en del par der har delt arbejdet mellem sig:

Benni Bødker & Karen Vad Bruun

‘Før døden lukker mine øjne’ er andet bind i serien om knogleeksperten Linnea Kirkegaard.

Om bogen:

Denne gang arbejder Linnea Kirkegaard på en sag, der starter med fundet af et lig på isen ved Helgoland. Et fund, der viser sig at sig at være forbundet med mordene på tre nødhjælpsarbejdere i Mogadishu og involvere både handel med nødhjælp og handel med våben. Samtidig opdager Linnea Kirkegaard, at hendes afdøde far gemte på en stor hemmelighed, og denne viden kan koste hende livet.

Mød dem i Vesthallen lørdag kl. 12.40.

 

Christian Dorph & Simon Pasternak

De to herrer er aktuelle med en revideret udgave af krimien ‘Om et øjeblik i himlen’. Det er første del i deres serie om Ole Larsen og Erik Rohde.

Om bogen:

Da luksushippien Ellen Bang og hendes mand og barn findes dræbte, ligner det et almindeligt rovmord, men ligger der mere bag? De to efterforskere, Ole Larsen og Erik Rohde må gennemtrawle et forvirrende miljø og en forvirrende tid, for at finde frem til sandheden.

Mød dem i Vesthallen søndag kl. 13.40

 

Jeanette Øbro Gerlow &  Ole Tornbjerg

Parret er forfatterne bag ‘Djævlens ansigt’. Det er anden del af serien med profileringseksperten Katrine Wraa.

Om bogen:

Ikke alle på Københavns Politigård accepterer profileringseksperten og psykologen Katrine Wraa, men en tilsyneladende uskyldig bilbrand fører hende og hendes makker Jens Høgh rundt i tvivlsomme kvarterer i København og omegn. Det bliver med livet som indsats

Mød dem i Vesthallen lørdag kl. 15.00

 

Lene Kaaberbøl & Agnete Friis

Forfatterne står bag ‘Nattergalens død’. Det er tredje og selvstændige del af serien om Nina Borg.

Om bogen:

På vej til en politiafhøring flygter Natasha, og kort tid efter finder man hendes tidligere forlovede dræbt. Nina Borg må indse, at der er meget hun ikke ved om den kvinde, hun i flere år har forsøgt at hjælpe.

Mød dem i Vesthallen søndag kl. 14.40

 

Lisbeth Bille & Steen Bille

‘Gudindens sidste offer’ er første krimi i en serie med den unge videnskabsjournalist Thea Vind.

Om bogen skriver forlaget:

I over 4000 år har figuren af gudinden Ishtar ligget under sandet. Nu er hun tilbage og alle vil besidde hende. Til at vinde ære og berømmelse. Til at få rigdom og magt. Til at besejre livstruende sygdom, men ingen ved, hvor høj hendes pris er, før det er for sent. Den unge videnskabsjournalist Thea Vind bliver hvirvlet ind i et intrigant magtspil, der fører hende fra det københavnske forskermiljø til Mellemøsten, fra en nedbrændt moske på Nørrebro til et skyderi i Damaskus og fra en indædt forkølelse i det våde, danske vejr til en romantisk nat under den syriske stjernehimmel.

Mød dem i Gymnastiksalen lørdag kl. 13.10

 

Lotte & Søren Hammer

De to søskende er aktuelle med tredje bog om kriminalinspektør Konrad Sommer. Den hedder ‘Ensomme hjerters klub’.

Om bogen:

En midaldrende mand findes død ved foden af sin trappe – er det et hændeligt uheld eller mord? Konrad Simonsen og hans hold sættes på sagen.

Mød dem i Vesthallen lørdag kl. 12.20

 

Søren & Morten Ellemose

‘Havfruens død’ er tredje og afsluttende del om kriminalkommissær Lorentzen og skurke Sebastian de la Cour.

Om bogen:

Hendes Majestæt Dronningen dræbes nytårsaften. Mens panikken breder sig i både befolkning og i politistyrken, trækker den højintelligente og skruppelløse milliardærsøn Sebastian de la Cour i trådene, mens en hårdt såret kriminalkommisær Henning Lorentzen forsøger at stoppe ham.

Mød dem i Vesthallen lørdag kl. 14.20

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.