Camilla Läckberg til Krimimessen 2019!

Vi har den store fornøjelse af at kunne præsentere den populære svenske krimiforfatter Camilla Läckberg på programmet for den kommende krimimesse.

Vi glæder os vildt meget til at opleve forfatteren på scenen til messen i 2019.

 

Camilla Läckberg

Svenske Camilla Läckberg er en af Europas allermest læste krimiforfattere. Byen Fjällbacka, i 2018 med et indbyggertal på omkring de tusind, er centrum for Läckbergs internationalt berømte serie om forfatteren Erica Falck og hendes mand, politibetjenten Patrick Hedström. Fjällbacka-bøgerne er solgt i over 22 millioner eksemplarer og udkommer i mere end 60 lande verden over. Serien er både filmatiseret og indspillet som tv-serie.

Jean Edith Camilla Läckberg blev født den 30. august 1974 i fiskerbyen Fjällbacka, der hører under Tanum Kommune og findes i Norra Bohuslän på den svenske Kattegatkyst.

Spændingen står ikke alene i Camilla Läckbergs forfatterskab, Erica Falcks psykologisk interessante personlighed, hendes intime liv som single, søster, veninde, så som forelsket, gift kvinde og mor – og som forfatter – når dybt ind i hjertet på Läckbergs publikum. Centralt står også Fjällbackas eventyrlige lillebysamfund med dets fortrængninger, aggressioner og lurende vanvid. Der skal kun en lille gnist til at antænde bålet af indestængte følelser i sådan et samfund, og Camilla Läckberg er en brandstifter af internationalt format.

Fun facts:

  • Et skrivekursus satte Camilla Läckberg i gang med at skrive om Erica Falck og Fjällbacka.
  • Camilla Läckbergs nye krimi med Erica Falck, Heksen, udspiller sig både under hekseprocesserne i 1600-tallets Bohuslän og i nutidens Fjällbacka.
  • Camilla Läckberg er også børnebogsforfatter, og hendes anden bog om Super-Charlie: Super-Charlie og bamsetyven er udkommet på dansk.
  • Et genkommende tema i Camilla Läckbergs bøger er angsten for det ukendte, og hvad den kan drive folk til at gøre.
  • Camilla Läckbergs opvækst var præget af omgivelsernes stærk religiøsitet, og skyld og skam er drivkraft for mange af forbrydelserne i hendes krimier.
  • Camilla Läckberg var lige ved at græde på bogmessen i Göteborg 2007, da hun så den 50 meter lange kø af fans, der gerne ville have hende til at signere Stenhuggeren.

Læs mere om Camilla Läckberg hos forlaget People´s Press

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.