Børnefængslet 2012

Også i Børnefængslet sker der noget hele weekenden. Åbningstiderne er 10.30-15.00 begge dage.

Læs mere om de spændende arrangementer her:

Hånden – Et mysterium der skal opklares. Vær med til at opklar mysteriet om Hånden i Børnefængslet. En mystisk afhugget hånd er fundet i de skumle fængselsgange og selvom den bliver fjernet, dukker den op igen om natten……

 

Janus Vinther er ophavsmand med idé, manuskript og opsætning af årets mysterium. Han er en sand mester i at skabe og kreere specialeffekts både til film og teater. Han har udgivet flere bøger om emnet. Nu forlader han for en stund København for at slå fantasien løs ved årets Krimimesse.

 

 

 

 

Forfatterne Kjetil Johnsen, Synne Garff og Annette Bjørg Koeller kan du møde i Gymnastiksalen søndag formiddag. Her kan du hente inspiration til løsningerne i de forskellige krimikonkurrencer, der bliver lavet i Børnefængslet.
De er fine bogpræmier på spil, sponseret af Bibelselskabets Forlag, Høsts Forlag, Lamberth og Klematis.

 

Har du selv lyst til at skrive kan du deltage i et Krimiværksted med Kirsten Sonne Harild. Det strækker sig over hele weekenden, begynder fredag på Horsens Bibliotek kl. 15-17 og fortsætter lørdag og søndag kl. 11-15 i Børnefængslet. Krimierne præsenteres i Børnefængslet søndag kl. 15.

Du skal være mindst 10 år for at deltage og du skal tilmelde dig på forhånd på tlf. 7529 2450

 

Politihunde: Se hvordan hundeafdelingen fra Sydøstjyllands Politi pågriber gerningsmænd og finder bevismaterialer, når de kigger forbi med et par af deres betjente og hunde.
Martin fra Politigården i Horsens kigger også forbi med sin patruljevogn.

Hjælp politihunden Bob – Workshop med Billedskolen. Der er forbrydere i byen og politihunden Bob kan ikke fange dem alene. Kom og tegn en politihund, der kan deltage i jagten på forbryderne.

Se program for lørdag i Børnefængslet. Og for søndag.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.