Bogen, der bliver i skuffen!

Jussi skrev sin mest grusomme bog “Den russiske kabale” i 1980. Den er dog endnu kun blevet læst af Jussis kone Hanne og skal ikke udgives. Dertil er den for grusom, siger Jussi Adler-Olsen denne fredag i det mest fantastiske sommervejr i et kontor på Hjørring bibliotek.

Jussi Adler-Olsen svarer velvilligt på spørgsmål til bloggermødet

Der er bloggermøde og efterfølgende møde med 150 læsere og det er, som altid, en fornøjelse at møde Jussi. Han er en gudsbenådet historiefortæller, og det får vi gavn af.
Om ikke længe begynder den første gennemlæsning af hans kommende bog.Et kapitel hver dag skal læses og kommenteres. Også denne gang er det Hanne, der får fornøjelsen af at læse den først, og efter hende kommer skrappe Anne, Jussis skarpe redaktør fra Politikens forlag. Når Jussi får sin bog tilbage fra hende, er der røde streger mange steder, ofte 4 – på hver side. Så i tiden fra nu af og til, at det syvende bind i serien om Afdeling Q ligger i boghandelen, handler det om redigering, redigering og atter redigering!

Hvad handler nr. 7 så om? Som de andre bøger i serien, handler den om magtmisbrug og om at være låst inde. Bogen handler om Denise, en pige der har fået alt foræret og ikke kan klare, at der bliver stillet krav til hende. Hun går udelukkende op i sit udseende.

Vi kommer også ind i hovedet på Rose, og der er ikke rart at være. Hun har det psykisk meget dårligt. Det er synd for hende, men også for Carl og Assad. ”Trøst dem, når i læser bogen” siger Jussi.

Og så kommer der ondskab, men det vil han ikke afsløre noget om endnu.

Jussi fortæller for et oplagt publikum på Hjørring bibliotek

Han læser to afsnit op af bogen, så publikum kan fornemme stemningen.

Bogen kommer til oktober, og spørg lige om jeg glæder mig:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.