Årets entré-boggave til Krimimessen

I år er Politikens forlag i gavehumør!koedogblod3

Ved indgangen får alle Krimimessens gæster  et gratis eksemplar af Elsebeth Egholms bog “Kød og blod”.

Bogen er den 8. i serien om journalisten Dicte Svendsen, som vi første gang stiftede bekendtskab med i “Skjulte fejl og mangler” fra 2001. Egholm som selv er journalistuddannet, debuterede i 1999 med romanen “De frie kvinders klub”, om fire kvinders venskab og til tider komplicerede færden i et liv med mand, børn og karriere.

Det var med krimiserien om Dicte Svendsen, at Egholm for alvor fik sit gennembrud, og bøgerne er i dag nogle af de mest populære på det danske krimimarked. I 2013 blev Egholms bøger omsat til tv-serien med titlen “Dicte”, med Iben Hjejle i rollen som Dicte Svendsen.

Krimierne i serien kan læses uafhængigt af hinanden, og har du ikke læst “Kød og blod” endnu, kan du få et indtryk af handlingen herunder.

Dicte Svendsen kæmper med stærke udfordringer efter at være blevet voldtaget; Tvangstanker banker på og gør livet ganske uudholdeligt.egholm2
I hendes forsøg på at holde sammen på sig selv og sit liv, opsnuser hun en sammenhæng i mellem nogle pludselige mord, som finder sted i sin nærhed. En ung studerende findes voldtaget og dræbt på bestialsk vis, og hun er hverken den første – eller sidste.

I “Kød og blod” kaster Dicte sig, som freelancejournalist, ud i at skulle finde den skyldige, og det bliver en massiv udfordring for den traumatiserede kvinde.

“Kød og blod” er en sindsoprivende krimi, skrevet af Elsebeth Egholm, som handler om menneskets vilje til at overleve og til at få retfærdighed til at ske fyldest.

 

Du kan møde Elsebeth Egholm i interviews lørdag kl. 11.30 i Trykkeriet og kl. 16.20 på Rød scene.

Krimimessen 2016 skydes officielt i gang lørdag d. 12. marts kl. 10.05 med kulturministerens åbningstale. Dørene åbnes dog kl. 9.30 begge dage.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.