Året der gik – glædelig jul og godt nytår

Vi er gået ind i den absolut afsluttende fase af året, og et nyt nærmer sig hastigt. Vi står netop nu et sted, hvor det er nærliggende både at kigge frem, men også tilbage i tiden.

År 2017 har været endnu et forrygende år for krimien. Der er blevet udgivet afsindig mange gode bøger, og genren synes at have ekspanderet, eller skulle man sige eksploderet, i mange retninger og mundet ud i spændende konstellationer. Genrer, undergenrer, plotelementer, karaktertræk osv. sammenblandes, bøjes og strækkes og nye idéer opstår og udvikler sig.

For Krimimessen var 2017 året, hvor der blev sat besøgsrekord på messen. Fremgangen skyldes flere ting. Krimimessen var en del af det officielle program for Aarhus 2017, og derudover stod reklamebureauet Superego for flere skæve og sjove events, der skabte stor opmærksomhed på de sociale medier. En stor opbakning fra mange biblioteker rundt om i landet havde også en stor betydning.

Se billeder fra årets krimimesse

Det var også året, hvor Krimimesse-teamet for anden gang pakkede krimikufferterne og drog mod Bella Centret til BogForum, hvor vi blev mødt af lutter glade, interesserede og stemningsfulde læsere og forfattere.

Se billeder og læs reportagen fra BogForum

Vi vil gerne på Krimimessens redaktion sige tusind tak for året, der er gået. Til forfattere, forlag, Fængslet, følgere, læsere, bloggere, biblioteker og andre for den store opbakning og interesse, som i har udvist for det vi laver. TAK!!

Vi er i fuld sving med at planlægge næste års messe, og vil se meget frem til at kunne præsentere programmet for Krimimessen 2018 d. 31. januar. Det bliver en fest. Og det gør det også, når messen løber af stablen i weekenden d. 17. og 18. marts 2018. Vi glæder os til at se jer bag tremmer:-)

Vi ønsker alle en glædelig jul samt et godt nytår!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.