4. fredag i advent – vind en krimipakke

Rød er farven på blodet, der drypper fra knivens spids!

Eller, i mindre dramatisk grad, farven forbundet med jul. Julen nærmer sig i hvert fald hastigt og har nu også påvirket vores ugentlige krimiquiz.

De fleste er vilde med gaver, og måske især boggaver har en særlig plads hos alle jer dedikerede krimifans. Enten under træet juleaften eller måske i julesokken som adventsgave. Men efterhånden som barndommen glider længere tilbage i bakspejlet, kan det nogen gange være vanskeligt at føle sig berettiget til adventsgaver.

Dét laver vi nu om på!

For vi maler nu krimiquizzen julerød og sætter på de fire fredage i advent, en række kriminelt lækre adventsgodteposer på højkant her på Krimimessen.dk

Gaven består af:

  • En krimi af en forfatter, som gæster Krimimessen 2017
  • 2 x søndagsbillet til Krimimessen 2017
  • En lækker Krimimessen-taske (her kan du snildt opbevare den krimi du pt læser og bare ikke kan gå i byen uden)
  • Bogmærker
  • Et fabelagtigt godt skriveredskab i form af en Krimimessen-kuglepen
  • Blandet Krimimessen-guf (selvfølgelig inkl. en ægte merskums-lakridspibe til tænksomme stunder)

 

På denne 4. fredag i advent har du muligheden for at vinde ovenstående pakke inkl. et signeret eksemplar af Sara Blædels Bedemandens datter.

For at deltage skal du blot svar på følgende:

Er Bedemandens datter en del af Sara Blædels serie med Louise Rick?

 

Vinderen bliver offentliggjort på vores facebookside torsdag d. 22. december.

 

Om bogen

Efter farens død rejser hovedpersonen Ilka til USA for at rydde op efter hendes faren. Ilka lever et stille liv som enke og arbejder som skoleportræt- fotograf i Danmark, men farens død sætter skub i en række mystiske begivenheder som vender op og ned på hendes tilværelse.

Historien finder sted i den amerikanske by Racine i staten Wisconsin, byen er en rigtig ‘dansker by’ hvor der bor adskillige danske immigranter og flere efterkommere. Selvom informationerne er sparsomme, er det tydeligt at Ilka ikke er en kvinde som skal tages let.

Hvad der venter Ilka i den amerikanske by er det foreløbig kun Sara Blædel som ved, vi holder jer løbende opdateret med information.

 

Sara BlædelOm forfatteren

Sara Blædel er journalist og debuterede i 2004 som forfatter med Grønt støv, den første af en række bestsellere om kriminalassistent Louise Rick fra Drabsafdelingen på Københavns Politigård. Siden er serien vokset til i alt 9 bøger, og hun er fire gange af læserne blevet kåret som danskernes yndlingsforfatter.

Kvinden de meldte savnet er den niende krimi om Louise Rick. Bøgerne er solgt i mere end 2 millioner eksemplarer alene i Danmark. De kan alle læses uafhængigt af hinanden, og serien er under udgivelse i 32 lande.