3. fredag i advent – vind en krimijulepakke

Rød er farven på blodet, der drypper fra knivens spids!

Eller, i mindre dramatisk grad, farven forbundet med jul. Julen nærmer sig i hvert fald hastigt og har nu også påvirket vores ugentlige krimiquiz.

De fleste er vilde med gaver, og måske især boggaver har en særlig plads hos alle jer dedikerede krimifans. Enten under træet juleaften eller måske i julesokken som adventsgave. Men efterhånden som barndommen glider længere tilbage i bakspejlet, kan det nogen gange være vanskeligt at føle sig berettiget til adventsgaver.

Dét laver vi nu om på!

For vi maler nu krimiquizzen julerød og sætter på de fire fredage i advent, en række kriminelt lækre adventsgodteposer på højkant her på Krimimessen.dk

Gaven består af:adventsgave3

  • En krimi af en forfatter, som gæster Krimimessen 2017
  • 2 x søndagsbillet til Krimimessen 2017
  • En lækker Krimimessen-taske (her kan du snildt opbevare den krimi du pt læser og bare ikke kan gå i byen uden)
  • Bogmærker
  • Et fabelagtigt godt skriveredskab i form af en Krimimessen-kuglepen
  • Blandet Krimimessen-guf (selvfølgelig inkl. en ægte merskums-lakridspibe til tænksomme stunder)

 

På denne 3. fredag i advent har du muligheden for at vinde ovenstående pakke med et signeret eksemplar af krimien “Farlig fortid” af Julie Hastrup samt en limited edition mulepose.

For at deltage skal du blot svar på følgende:

Hvad skal du læse i julen?

 

Vinderen bliver offentliggjort på vores facebookside fredag d. 16. december.

 

Om bogen

Farlig fortid er det femte og selvstændige bind i Julie Hastrups populære krimiserie om drabsefterforskeren Rebekka Holm. En kold februarnat forulykker en ambulance på en jysk landevej. Den ene ambulanceredder findes dræbt i vognen, den anden er hårdt kvæstet, og patienten – en livstidsfange fra Østjyllands Statsfængsel –  er pist væk. Dagen efter bliver en tidligere landmand stukket ihjel med en høtyv lidt uden for Ringkøbing, og den lokale præst opdager chokeret sin egen dødsannonce i avisen. Få dage senere findes han dræbt i sin kirke

Den ambitiøse drabsefterforsker Rebekka Holm,  der er hjemme i barndomsbyen Ringkøbing for at hjælpe sin mor efter faderens død, involverer sig omgående i efterforskningen – en drabsefterforskning, der blotlægger nye og gamle synder og på mystisk vis knytter sig til en række hændelser, der fandt sted en stegende hed sommer i 1989.

 

Om forfatteren

Julie Hastrup er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og har blandt andet arbejdet på TV2/Lorry og Danmarks Radio.

Hun har boet i København hele sit liv, men er født i Ringkøbing. Hun er gift og har to børn. Hun debuterede som kriminalforfatter i 2009 med bogen “En torn i øjet”, som er første bind i serien med Rebekka Holm.