3. adventsquiz + afsløring af navn til Krimimessen 2018

I løbet af de sidste par uger har vi offentliggjort at Chris Carter og Arne Dahl kommer til Krimimessen 2018.

På denne tredje “fredag i advent” er det en stor fornøjelse at kunne afsløre at den franske krimiforfatter MICHEL BUSSI også kommer til Krimimessen 2018. Har du endnu ikke læst noget af ham, så glæd dig!

Du har her chancen for at vinde et eksemplar af forfatterens bragende spændende debut på dansk – “Pigen på flyet”. For at deltage skal du blot svare på følgende:

På et fly, i en kælder, i de svenske skove eller måske i et trykkammer. Vi har alle bestemte passager fra krimier, som vi husker særlig godt. Måske pga. et mord. Hvor har din favoritscene fra en krimi udspillet sig?

Skriv dit svar herunder eller på vores facebookside. Vinderen bliver offentliggjort d. 21/12-2017 på facebook.

 

Michel Bussi

Michel Bussi (f. 1965 i Louviers i Frankrig) er en fransk krimiforfatter, politisk analytiker samt geografiprofessor ved Rouen universitetet. Han debuterede som forfatter i 2006 med spændingsromanen “Code Lupin”.

Han har siden udgivet en bog hvert år og er nu udkommet på dansk for første gang med krimien “Pigen på flyet” (originaltitel: Un avion sans elle, 2012). Michel Bussi har desuden ligget på listen over de ti bedst sælgende franske forfattere.

28 thoughts on “3. adventsquiz + afsløring af navn til Krimimessen 2018

 1. Jussi Adler Olasens *Pigen i Buret*, bare tanken om at være lukket inde, kan gøre mig panikslagen

 2. Det er fra Marcoeffekten den hæsblæsende jagt rundt i København, er det mest uhyggelige jeg har læst. Måske fordi jeg hele tiden kunne e for mig, hvor han var.

 3. På kirkegården hvor de åbner graven og stjæler liget. I Sara Blædels “Bedemandens Datter”

 4. I et forladt fabrikslokale, hvor morderen foretager tortur og partering eller i et bur i en kælder eller ved en flod (Chris Carter)

 5. Snemanden af Jo Nesbø hvor Rakel er anbragt med elkabel om halsen ovenpå en smeltende snemand og Harry skal igennem et vindue med gitter for at kunne redde hende.😱😱😱😱😱😱☃️

 6. Det rum de bruger i forretningen til organer i ” Bedemandens Datter”. Skræmmende at en bedemand opfører sig sådan

 7. Trykkammeret i Jussi Adlers Kvinden i buret. Jeg havde mareridt efter at have læst bogen og fravalgte, at se filmen af samme grund

 8. Jeg har glemt titlen, men under en polterabend bliver den vordende gom levende begravet i en kiste. Vennerne kører deres vej, efter planen bare i kort tid, men de kører galt og gommen kvæles langsomt i kisten. Det er det ultimative skrækscenarie.

 9. Kvinden i buret – lukket inde i et trykkammer for derefter at være lukket inde på sygehuset for at udligne trykket så man kan leve igen.
  Heksen – forsamlingshuset der er lukket af med kæder og lås mens en flok unge er inde og der blir sat brand til det 😢😱😳

 10. Det er i “ Mænd der hader Kvinder”, hvor Lisbeth Salander hævner sig på sin nye værge; jeg frydede mig virkelig over hendes hævn.

 11. Jeg mener det er i drengen i kufferten af kaaberbøl og Friis at vi kommer ind i et soveværelse i et sommerhus… Puha..

 12. Tronsalen, Nyborg Slot. Fra “De Mørke Mænd” af Jens Henrik Jensen. Alternativt slotskøkkenet på Rude Slot hvor man finder liget af gartneren. Fra Bjarne Reuters “Den Iranske Gartner”

 13. Lisbeth Glud, det er Dødenkelt den første Roy Grace krimi af engelsk Péter James. Jeg er helt enig med dig også det mest uhyggelige jeg har læst.
  Ville i.ø være helt fantastisk hvis også Peter James blev gæst på krimimesssen.

 14. Journal 64 – i lejligheden da de finder de fire lig omkring spisebordet (ved ikke om jeg husker helt korrekt, det er lægen siden jeg har læst den men uhyggeligt det var det fandeme!!!)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.