fbpx

Billetsalget til Krimimessen 2024 er startet. Se de første navne

september 22, 2023

Billetsalget til årets krimimesse er startet, og du kan nu sikre dig en billet til næste års store krimifest i Horsens.

Få en oplevelse for livet på Fængslet i Horsens i det spæde forår i weekenden d. 16.-17. marts 2024. En oplevelse med masser af inspiration, underholdning, tankegods, grin, gys, hygge og kriminelt gode bogtilbud. Og selvfølgelig muligheden for at møde din favoritforfatter.

Med en billet til Krimimessen kan du opleve interviews med en perlerække af danske og udenlandske krimiforfattere, foredrag og samtaler med retsmedicinere, efterforskere og andre fagfolk fra virkelighedens krimiverden, et summende messeområde med alt, hvad dit læsehjerte begærer og meget meget mere.

Det bliver et brag af en fest, som ville være en forbrydelse at gå glip af.

Det er en kæmpe fornøjelse at kunne præsentere de første fire forfattere på programmet. To af Danmarks absolut største krimiforfattere Jussi Adler-Olsen og Sara Blædel samt den legendariske britiske krimidronning Lynda La Plante og Spaniens store noir-stjerne Dolores Redondo.

Navne vil løbende blive offentliggjort og det fulde program vil se dagens lys i begyndelsen af det nye år. Vi kan godt love, at der er god grund til at glæde sig.

Vi håber på at se dig til Krimimessen 2024 i weekenden d. 16.-17. marts!