fbpx

Vind “Under de høje ege” af Chris Whitaker

maj 26, 2023

I denne uges krimikonkurrence udlodder vi “Under de høje ege” af Chris Whitaker i samarbejde med forlaget Alpha. Chris Whitaker udkom tidligere på dansk med den roste kriminalroman “Vi begynder med slutningen”, som har fået flotte anmeldelser samt vundet flere priser. Når Chris ikke skriver, så arbejder han deltid på det lokale bibliotek i Hertfordshire, England. For at deltage i konkurrencen skal du blot svare på følgende:

Forestil dig, at du var ansat på et bibliotek og Chris Whitaker kom forbi for at låne en god dansk krimi. Hvilken bog ville du så sende med ham hjem?

Skriv dit svar på vores facebookside eller via kommentarsporet nederst. Vi trækker en vinder d. 2. juni.

Vinderne bliver offentliggjort på Facebook og får desuden direkte besked.

God fornøjelse.


“Under de høje ege”

Intet er, som det ser ud til i Tall Oaks, en lille by i Californien, hvor alle kender hinanden, og kriminalitet er uhørt. Men samfundets idylliske facade krakelerer, da den treårige Harry Monroe bliver kidnappet fra sit eget hjem af en person iført klovnekostume. På trods af opsigtsvækkende mediedækning og ihærdig politiefterforskning forbliver bortførelsen et mysterium.

Tre måneder senere er Harry stadig forsvundet, og de fleste er kommet videre, bortset fra Jessica, Harrys fortvivlede mor, og Jim, den lokale sherif.

Enhver i Tall Oaks kunne være mistænkt: Jerry, enspænderen med en hemmelighed, som kun hans mor kender; Jared, den kyniske kvindeforfører; teenageren Manny, en aspirerende gangster; og endda Jessicas tante Henrietta og onkel Roger, der tydeligvis skjuler noget.

Bogen udkom på forlaget Alpha d. 17. maj 2023.

Vi tager forbehold for ændringer.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *