fbpx

Vind “Møghund” af Finn Halfdan

september 23, 2022

I denne uges krimikonkurrence får du chancen for at vinde Finn Halfdans spritnye krimi “Møghund”. Vi finder en vinder d. 30. september på bogens udgivelsesdag. “Møghund” udkommer på forlaget People´s. Vi sætter i samarbejde med forlaget 2 eksemplarer på højkant.

For at deltage skal du blot svare på følgende:

Efteråret er over os. Vi kan mærke køligheden i luften og det aftagende lys. Med andre ord er læsebetingelserne for krimigenren rigtig gode. Derfor er det altid skønt med inspiration til den næste spændende/uhyggelige læseoplevelse. Så, hvilken god efterårskrimi/gyser vil du anbefale andre at læse lige nu?

Skriv dit svar på vores facebookside eller via kommentarsporet nederst. Vi trækker en vinder d. 30. september.

Vinderne bliver offentliggjort på Facebook og får desuden direkte besked.

God fornøjelse.


Møghund

Møghund er en ny, fritstående krimi om journalisten Elliot Boye.

Agnete Holsten og hendes veninder er eksperter i få kærligheden til at blomstre. Gennem deres arbejde i banker og pensionsselskaber udvælger de ensomme, velstående mænd.

De hooker dem op med smukke kvinder fra deres netværk i Østeuropa og lader magien udfolde sig. Når parret er lykkeligt gift, sørger de for, at mændene dør i velorkestrerede ulykker. Arven deler de med enkerne. ”Guldregn” kalder de deres hemmelige, succesfulde syndikat.

Men en 17-årig pige tror ikke på, at hendes fars død var en ulykke. Politiet affærdiger hende. Det samme gør journalisten Elliot Boye, indtil han finder ud af, hvem hendes far var.