fbpx

Vind bogpakke med Jakob Melanders “Station Z” og “Jeg er Sarons rose”

juni 24, 2022

I denne uges krimikonkurrence har du chancen for at vinde en flot bogpakke med Jakob Melanders spritnye krimi “Station Z” samt seriens forgænger “Jeg er Sarons rose”.

For at deltage skal du blot svare på følgende:

Du er alene hjemme. Aftenen er lige begyndt, og du sætter dig i din elskede lænestol for nu skal der læses krimi. Du griber ud efter bogen da du pludselig husker, at du jo læste den færdig i går.

Hvad gør du nu? Tager du en bog fra hylden? Triller du tommelfingre resten af aftenen? Ser du tv i stedet? Planlægger du et besøg på biblioteket til næste dag? Eller noget helt andet?

Skriv dit svar på vores facebookside eller via kommentarsporet nederst. Vi trækker en vinder d. 1. juli 2022.

Vinderne bliver offentliggjort på Facebook og får desuden direkte besked.

Konkurrencen sponsoreres af forlaget People´s.


Station Z

Christian Porsing er rejst til Berlin for at hjælpe Sigga Freitag med hendes næste bog – og for selv at lære at læse de mentale spor på et gerningssted. En dag bliver han opsøgt af en svensk journalist, der beder om hjælp til at finde pigen Ineke, der blev bortført som 9-årig i 2012.

Nu er et brev, angiveligt skrevet for ganske nylig og af pigen selv, dukket op på en legeplads i en forstad til Göteborg. Da Christian og Sigga ankommer, indleder svensk politi en række razziaer i byens betændte underverden, og snart er byen på kogepunktet. Christian og Sigga må kæmpe med et genstridigt politi, en sensationslysten presse samt finde ud af, hvem og hvad de er for hinanden, hvis de skal finde Ineke i tide.

Kan Christian kan få styr på sine følelser inden selvtægt og offentlig lynchning bliver dagens orden? Og hvad betyder den skygge, der synes at følge Sigga, hvor hun går og står?  

Station Z er 2. bind om den danskepolitiassistent Christian Porsing og den tyske profiler Sigga Freitag.

Udgivelsesdato: 16/6-22

Forlag: People´s

Jeg er Sarons rose

Da et menneskeskelet med et grævlingekranie dukker op, er politiet overbeviste om, at det er en practical joke, men det er politiassistent Christian Porsing ikke. Uden assistance fra sine kollegaer må han tage sagen i egen hånd og ty til tysk politis tidligere star-profiler, Sigga Freitag, for at få hjælp.

I kraft af sin opvækst nær en tidligere koncentrationslejr er Sigga en plaget sjæl med en ‘næse’ for det, hun kalder mentale spor efter menneskelig lidelse. Efter en særlig voldsom sag, har hun forladt tysk politi, og rejser nu rundt til universiteter og politiafdelinger for at holde foredrag om sin specielle metode. Christian overværer hendes foredrag på Københavns Universitet.

Han er skeptisk og opfatter hendes evne som en ny form for clairvoyance, men må langsomt indse, at Siggas metode vækker genklang i ham selv. Og da endnu et skelet med monteret grævlingekranie dukker op, begynder en efterforskning, der vil ryste Christian i hans grundvold og forandre både ham og Sigga for altid. 

Jeg er Sarons rose er første bind i Jakob Melanders nye trilogi om det umage par.

Udgivelsesdato: 18/6-21

Forlag: People´s