fbpx

Vind en “Michael Connelly-bogpakke”

juni 16, 2022

I denne uges krimikonkurrence har du chancen for at vinde en lækker bogpakke med tre af Michael Connellys fængslende nye krimier. Pakken består af “Limousineadvokaten”, “Uskyldens lov” og “Mørke timer”. Bøgerne er udkommet på forlaget Klim.

For at deltage i konkurrencen skal du blot svare på følgende:

Sommerferien nærmer sig og for mange er ferietid lig læsetid. Her kan vi få tid til at læse mange af de bøger, vi ikke har nået i løbet af året. Nogen bruger ferien til at få læst klassikere, andre kaster sig over murstensromanerne, mens andre foretrækker letfordøjeligt feel-good. Og så er der selvfølgelig også dem, der fylder ferien til bristepunktet med gode krimier eller noget helt fjerde.

Hvad foretrækker du at læse i din sommerferie?

Skriv dit svar på vores facebookside eller via kommentarsporet nederst. Vi trækker en vinder d. 24. juni 2022.

Vinderne bliver offentliggjort på Facebook og får desuden direkte besked.

Konkurrencen sponsoreres af forlaget Klim.


Limousineadvokaten

Mike Haller er forsvarsadvokat, men han har ikke noget kontor. I stedet holder han til på bagsædet af sin Lincoln Town Car.

Han er Limousineadvokaten.

For tiden sidder den tidligere klient, Earl Briggs, bag rattet, for det kniber med betalingen.

Da en velhavende mordtiltalt fra Beverly Hills beder Haller tage hans sag, kan han ikke sige nej, men situationen udvikler sig, da et brutalt mord vender op og ned på alt.

Limousineadvokaten må bruge al sin kynisk erhvervede indsigt i systemets mange smuthuller for at redde både klienten og sit eget skind.

Udgivelsesdato: 18/5-22

Mørke timer

Bosch og Ballard er tilbage!

Det er nytårsaften, da en grundig og metodisk morder slår til i L.A. Renée Ballard arbejder som sædvanligt på natholdet, og hun forbinder hurtigt mordet til en gammel sag, som Harry Bosch arbejdede på i sin tid.

Samtidig er Ballard på sporet efter to voldtægtsmænd, som terroriserer kvinder – tilsyneladende uden at efterlade sig det mindste spor.

Det er en konstant kamp mod vindmøller, når Ballard bekæmper kriminalitet i en verden, hvor social uro og corona-epedimien lægger hindringer i vejen for hvert skridt hun tager, og hendes demoraliserede kollegaer er mildest talt ingen hjælp.

Udgivelsesdato: 31/3-22

Uskyldens lov

Mickey Haller har fejret en sejr i retssalen og er på vej hjem, da han bliver vinket ind til siden af en betjent. I bagagerummet på hans store Lincoln finder betjenten et dryppende lig.

Det virker, som om nogen er ude på at få ram på Haller, og da han bliver tiltalt for mord, må han forsvare sig selv. Men mod hvem? Komplottet vokser for hvert øjeblik i dette hæsblæsende retssalsdrama.

For hvert menneske, som findes ikke skyldig i en kriminel handling, må der findes et andet menneske et sted derude, der er skyldig i netop den handling.

Og for at bevise absolut uskyld må den skyldige først findes og afsløres for loven. Det er uskyldens lov.

Udgivelsesdato: 13/5-22

Michael Connelly

Michael Connelly tilhører den absolutte elite blandt amerikanske krimiforfattere. Han startede sin forfattervirksomhed som kriminalreporter på Los Angeles Times, og hans første roman om Harry Bosch, Det sorte ekko, der udkom på dansk i 1997, modtog en Edgar Award i 1992.

Connelly er uddannet journalist, og i dag producerer og skriver han selv, når hans krimier bliver omsat til tv-serier som HBO’s ‘Bosch’ og Netflix’ ‘The Lincoln Lawyer’.

Michael Connellys kriminalromaner har altid ligget i toppen af bestseller-listerne, og de har indbragt ham adskillige priser, deriblandt Edgar, Anthony, Macavity Awards og RBD International Prize for Crime Writing og Palle Rosenkrantz-Prisen.

Her finder du en oversigt over Michael Connellys krimier.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.