fbpx

Vind Kim Leines nye spændingsroman “Karolines kærlighed”

juni 10, 2022

I denne uges krimikonkurrence har du chancen for at vinde Kim Leines spændingsroman “Karolines kærlighed”, som netop er udgivet på Gyldendal.

For at deltage i konkurrencen skal du blot svare på følgende:

Der ligger mange overvejelser bag en bogs forside. For forsiden skal indfange os læsere og samtidig fortælle noget om, hvad vi går ind til. Alt fra farver, fonts, motiver, opsætning mm. er i spil når fortællingen skal “samles” i ét billede. Og nogen gange rammer en forside bare den helt rette balance. Hvilken bogforside er du helt vild med?

Skriv dit svar på vores facebookside eller via kommentarsporet nederst. Vi trækker en vinder d. 16. juni 2022.

Vinderne bliver offentliggjort på Facebook og får desuden direkte besked.

Konkurrencen sponsoreres af Gyldendal.


Karolines kærlighed

MOSKVA, 2013. Den unge officer Karoline Blicher er midlertidigt udstationeret på Den Danske Ambassade. Til næste valg spås hun en markant rolle i højrefløjspartiet Demokratisk Alliance, som hendes far stiftede. Hun forelsker sig i den gådefulde russiske militærmand Mikhail Petrov, som har adgang til de inderste cirkler i Kreml. Han siger, at han kan hjælpe hende helt til tops i dansk politik …

KØBENHAVN, ET ÅR SENERE. Karolines ekskæreste, den skandaleramte journalist Jesper Skov, kommer på sporet af en dyster hemmelighed i den magtfulde Blicher-familie. Historien kan genstarte hans karriere, men vil smadre Karolines. Da en vigtig kilde bliver fundet død, må han spørge sig selv, hvor meget han er villig til at ofre for sandheden.

KAROLINES KÆRLIGHED er en intens spændingsroman om magtspil og begær, ødelæggende sandheder og forførende løgne – og farlige russiske forbindelser i et Europa på kanten af krig.

Karolines kærlighed er udkommet på Gyldendal d. 3.juni 2022.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.