fbpx

Vind “Løb, Rose, Løb” af Dolly Parton og James Patterson

april 22, 2022

I denne uges krimikonkurrence får du chancen for at vinde Dolly Partons bog “Løb, Rose, Løb”, som hun har skrevet i samarbejde med James Patterson. Derudover indeholder præmien også en lækker lyserød Dolly-kop med glitter og glimmer og plads til en god sjat dejlig kaffe.

For at deltage i konkurrencen skal du blot svar på følgende spørgsmål:

Flere kendte personer har i tidens løb skrevet krimier fra uventet kant. F.eks. Bill og Hillary Clinton og nu også sanger og sangskriver Dolly Parton. Hvilken kendt person så du gerne debutere med en krimi?

Skriv dit svar på vores facebookside eller i kommentarsporet herunder. Vi trækker en vinder d. 29. april 2022.

Vinderne bliver offentliggjort på Facebook og får desuden direkte besked.

Konkurrencen sponsoreres af Gyldendal


Løb, Rose, løb

Countrylegenden Dolly Parton og bestsellerforfatteren James Patterson har med Løb, Rose, løb skrevet en uimodståelig roman om en ung sangerindes store drømme, farlige fortid og mod til at ofre alt for at overleve.  

AnnieLee blaffer hele vejen til Nashville på flugt fra en hemmelig fortid. Hendes guitar er solgt til en pantelåner, men en sen aften får AnnieLee alligevel overtalt bartenderen på Cat’s Paw til at give hende spilletid. På den dunkle bars lille scene og med en lånt guitar over skulderen vinder hun publikum med sine vemodige sange og skarpe tunge. 

Den melankolske Afghanistanveteran Ethan, der selv skriver musik, hører AnnieLees sange. En forelskelse spirrer, og Ethan introducerer hende for countrymusikkens største stjerne, Ruthanna Ryder. Hun har ellers indstillet sin glorværdige karriere efter en personlig tragedie. Men i AnnieLee genkender hun sig selv som ung og beslutter sig for at hjælpe. 

AnnieLee kæmper mod både griske agenter i Nashville og kvindefjendske pladeselskabsfolk på Manhattan. Men hendes talent kan ikke holdes nede af selv de mest magtfulde. Og inden længe er det hende, hele Nashville taler om.

Men fortidens mørke trænger sig på og truer med at ødelægge hende. 

Løb, Rose, løb glitrer og glimrer af fare og begær. Romanen emmer af kærlighed til musik og til kvinder i alle aldre, der tager sagen i egen hånd.

Romanen udkommer samtidig med 12 helt nye Dolly Parton-sange på albummet ‘Run, Rose, Run’.  Vis mindre