2. fredag i advent – vind en krimipakke

Rød er farven på blodet, der drypper fra knivens spids!

Eller, i mindre dramatisk grad, farven forbundet med jul. Julen nærmer sig i hvert fald hastigt og har nu også påvirket vores ugentlige krimiquiz.

De fleste er vilde med gaver, og måske især boggaver har en særlig plads hos alle jer dedikerede krimifans. Enten under træet juleaften eller måske i julesokken som adventsgave. Men efterhånden som barndommen glider længere tilbage i bakspejlet, kan det nogen gange være vanskeligt at føle sig berettiget til adventsgaver.

Dét laver vi nu om på!

For vi maler nu krimiquizzen julerød og sætter på de fire fredage i advent, en række kriminelt lækre adventsgodteposer på højkant her på Krimimessen.dk

Gaven består af:adventsgave2

  • En krimi af en forfatter, som gæster Krimimessen 2017
  • 2 x søndagsbillet til Krimimessen 2017
  • En lækker Krimimessen-taske (her kan du snildt opbevare den krimi du pt læser og bare ikke kan gå i byen uden)
  • Bogmærker
  • Et fabelagtigt godt skriveredskab i form af en Krimimessen-kuglepen
  • Blandet Krimimessen-guf (selvfølgelig inkl. en ægte merskums-lakridspibe til tænksomme stunder)

 

På denne 2. fredag i advent har du muligheden for at vinde ovenstående med krimien En sang for de døde af den skotske forfatter Stuart MacBride.

For at deltage skal du blot svar på følgende:

Kan du møde Stuart Macbride på Krimimessen 2017?

Vinderen bliver offentliggjort på vores facebookside fredag d. 9. december.

 

macbrideOm bogen

Otte år er gået siden den brutale morder fyldte Oldcastles befolkning med frygt. Fire kvinder blev kidnappet, lemlæstet og efterladt til at dø – alle havde de fået sprættet deres mave op, og syet en dukke ind i den. Men pludselig, uden nogen forklaring stoppede drabene brat.

Dengang var det Ash Henderson der efterforskede sagen. Nu er hans familie splittet, hans karriere er i laser og han skal sandsynligvis tilbringe resten af sit liv i fængsel. Men da endnu en kvinde bliver fundet død med en dukke syet ind i maven, ser Ash endelig en chance for at blive renset. En chance for at få sin frihed tilbage, og en chance for at få hævn!

En sang for de døde er den anden bog om Ash Henderson. Den første Hilsner fra de døde, udkom i 2015.

 

 

Foto: Mark Mainz (C)
Foto: Mark Mainz (C)

Om forfatteren

Stuart MacBride (f. 1969) blev født i Dumbarton nær Glasgow i Skotland. Han opgav sin karriere inden for marketing for at satse på at blive skuespiller – men han indså hurtigt at han aldrig ville kunne leve af det. I stedet valgte han helt at skifte karriere og begyndte at arbejde med IT i olieindustrien. Stuart McBrides første bog “Cold Granite”, udkom i 2005, og han har efterfølgende vundet adskillige priser for sine bøger, der er oversat til 19 sprog. Blandt andet The Dagger in the Library i 2007 og ITV Crime Thriller Award for Best Breakthrough Author i 2008. Dette er den første bog om Ash Henderson.