Vind balletthrilleren “Bolsjoj”!

Ballet, brutalitet og Bolsjoj! Hvor ofte støder vi lige på den sammensætning i krimi og spændingsgenren? Ikke desto mindre, er det hovedingredienserne i denne uges konkurrencebog.

Bogen hedder “Bolsjoj” og er en nervepirrende og intens ungdomsthriller skrevet af Johanne Algren og Merlin P. Mann.

Du kan vinde bogen ved at svare på spørgsmålet:

Hvad er Bolsjoj?

A. Et teater i Moskva

B. Et stærkt pebermyntebolsje med røde og hvide striber

C. En slidstærk sæbekassebil produceret i Rumænien i perioden 1979-83

D. Specialfremtillede balletsko med trykknapper og rågummibund

 

Vinderen bliver offentliggjort på Krimimessens facebookside fredag d. 20. maj.

 

27a94779195988685e60d370d68ce816Om bogen:

Sara er tættere på sit mål end nogensinde. Hun og tvillingebroren Simon er på vej mod deres livs vigtigste dansekonkurrence på verdens mest berømte balletscene: Bolsjoj i Moskva, Rusland. Nu må intet slå fejl.

Men en morgen er Simon forsvundet fra hotellet. Uden et eneste spor. Er det en forbrydelse? Sara må bevæge sig ud en mørk, fremmed verden for at finde sin bror, mens fortidens hemmeligheder er ved at indhente hende. Facaden slår revner og Saras jagt bliver snart til en flugt.

 

algrenOm forfatterne: 

Johanne Algren(f.1978) er vært på DR´s Ramasjang og forfatter til en række ungdomsbøger. Hun har tidligere været vært på P3´s “Det elektriske barometer” og på P1. Desuden er hun frivillig i ungdomsklubben på Christiania.

Merlin P. Mann (f. 1971 i Californien, bor i dag i København) er forfatter og skriver både fantasy, horror og sci-fi. Han har desuden skrevet bogudgaver af film fra Disney og Pixar og været med i Valhal”.

 

Kom med ind bag kulissen og hør forfatterne fortælle om tilblivelsen af bogen.

 

Få en smagsprøve på bogen her: