1. fredag i advent – vind en krimijulepakke

Rød er farven på blodet, der drypper fra knivens spids!

Eller, i mindre dramatisk grad, farven forbundet med jul. Julen nærmer sig i hvert fald hastigt og har nu også påvirket vores ugentlige krimiquiz.

De fleste er vilde med gaver, og måske har især boggaver en særlig plads hos alle jer dedikerede krimifans. Enten under træet juleaften eller måske i julesokken som adventsgave. Men efterhånden som barndommen glider længere tilbage i bakspejlet, kan det nogen gange være vanskeligt at føle sig berettiget til adventsgaver.

Dét laver vi nu om på!

For vi maler nu krimiquizzen julerød og sætter på de fire fredage i advent, en række kriminelt lækre adventsgodteposer på højkant her på Krimimessen.dk

Gaven består af:adventsgave1

  • En krimi af en forfatter, som gæster Krimimessen 2017
  • 2 x søndagsbillet til Krimimessen 2017
  • En lækker Krimimessen-taske (her kan du snildt opbevare den krimi du pt læser og bare ikke kan gå i byen uden)
  • Bogmærker
  • Et fabelagtigt godt skriveredskab i form af en Krimimessen-kuglepen
  • Blandet Krimimessen-guf (selvfølgelig inkl. en ægte merskums-lakridspibe til tænksomme stunder)

 

På denne første “fredag i advent” har du muligheden for at vinde ovenstående med krimien De savnede af den prisbelønnede forfatter Thomas Rydahl.

For at deltage skal du blot svar på følgende:

Hvor foregår “De savnede”?

 

Vinderen bliver offentliggjort på vores facebookside fredag d. 2. december.

 

rydahlOm bogen

Ikke alle der flygter, skal findes!

På ferieøen Fuerteventura brænder solen. Den nifingrede eremit Erhard Jørgensen lever et stille liv og passer sine to geder. Han kan ikke længere køre taxa eller stemme klaverer. I stedet tjener han småpenge ved at finde forsvundne hunde og stjålne knallerter. Det tvinger ham til at tage en opgave, ingen andre vil have. Han satser alt, hvad han har for at komme ud af den ensomme tilværelse.

Imens banker verden på døren. Øens nye kasino er blevet oversvømmet, der er surfere på hele øen, og Afrika lider, så tusindvis af flygtninge tager den farlige rejse mod Europa. I den lille lufthavn på øens østkyst lander et filmhold for at optage et afsnit af seersuccesen De savnede og finde en kendt danskers forsvundne far. Men den kendte dansker ser hellere sin far død end levende. Hun har hang til piller og plejer at få sin vilje.

De savnede er en thriller om savn, magt og kærlighed.

 

Thomas RydahlOm forfatteren

Thomas Rydahl debuterede i 2014 med Eremitten. Romanen blev en læser- og anmeldersucces og indbragte forfatteren adskillige priser – Bogforums debutantpris, Harald Mogensen-prisen for årets bedste danske krimi og Glasnøglen for årets bedste nordiske spændingsroman. Thomas Rydahl er uddannet på Forfatterskolen, kan lide konspirationsteorier og dybe samtaler, gerne over en India Pale Ale. Han er født i 1974, gift og far til to store børn.